Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan beszéljem ezt meg a...

Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel, hogy ne menjen rá a házasságunk? /nem tervezett baba/

Figyelt kérdés

Már van 3 gyermekünk és nem terveztünk többet. Most viszont kiderült, hogy jön a negyedik csemete /17 hetes vagyok/. A férjem mérges, sértődött és a legkevésbé sem érdekli, hogy én sem épp így terveztem az életünket.

Hogyan lehet egy ilyen nagy horderejű dolgot megbeszélni? Nálunk eddig minden próbálkozás vitába fulladt.

2015. ápr. 28. 18:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
15%
Úgy értette az otthon ülést, h 4 gyerek mellől soha-soha az életben nem fog már visszamenni dolgozni a nő, pasi meg tarthatja el egyedül az egész pereputtyot. gondolom, neki is jól jönne egy kis lazítás, egy kis lelki megnyugvás, h végre nem egyedül az ő hátán van az egész család megélhetése, sorsa. Hát ez most így lesz most már örökre, sztem ettől van ki a pasi, amit én megértek-. Sza.r érzés lehet, h anyuka sunyin kivárta a 12. hetet, h már ne lehessen mit tenni. Döntött a férj helyett is. Hát most eheti, amit főzött, mert a férj mindig a fejéhez fogja vágni ezt. Nem sok szép nap vár rájuk ebben a házasságban ezentúl. Én nem tudnám megbocsátani a másiknak, h hátba szúrt.
2015. ápr. 28. 22:44
 42/50 anonim ***** válasza:
86%
Aztán mire kéne irigynek lenni? ="D
2015. ápr. 29. 00:39
 43/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, tudott róla a doki, hogy nincs vérzésem, de azt mondta természetes, sok nőnél elmarad a vérzés.

Az első terhességem után tényleg kicsit bekattantam. Úgy éreztem, hogy mozog a pici a hasamban és 2 naponta csináltam tesztet és minden tesztet nagyítóval nézegettem, meg forgatgattam, hogy ugye csak szellem csík...

Most a harmadik csemete után is elkezdődött ez a tesztelgetés, ezért is döntöttünk a hormonos spirál mellett, mert a dokim ezt ítélte a legmegbízhatóbb megoldásnak. Az első 3 hónapban még tesztelgettem, de csak heti 1*, utána a férjem kérésére leálltam, még mielőtt megint bekattantam volna.

Ha ügyes leszek, ki tudom úgy hozni az anyagiakat, hogy megoldjuk a negyedik baba jövetelét is. Bár most sem tudok tovább maradni vele a tgyás után, mert hiába max gyed, az nagyon kevés lenne 6 emberre, a férjemnek meg mostanában hol van, hol nincs munkája. Remélem lesz valami stabil munkahelye, mire megszületik a kicsi.

A férjem most dühös mindenre és mindenkire. Nem igazán akar velem beszélgetni és ez nagyon rosszul esik, mert szükségem lenne rá. Csak a szüleimmel és anyósommal tudom megbeszélni a dolgokat, ezért meg megint rám mérges a férjem.

2015. ápr. 29. 06:38
 44/50 anonim ***** válasza:
51%
Szegeny kerdezo! Van eleg a nyakan tedtileg, lelkileg es akkor meg innen jottek az undorito kommentek... kicanom, hogy valahogy kijojjetek ebbol a szitubol... sajnalom. Ferjed jo firma... amugy a baratnomnek is mirenaja van es o sem menstrual max. Par cseppet...
2015. ápr. 29. 07:08
 45/50 anonim ***** válasza:
24%

Hetente tesztelni teljesen felesleges, de havonta egy nem ártott volna...én olyan fogamzásgátlót szedek, amitől szintén nem menstruálok, havonta veszek egy terhességi tesztet, pontosan azért, mert nem akarok úgy járni, mint te.

Nem mi vagyunk az undorítóak, mi csak elmondtuk a véleményünket. A kérdező kérdezett, mi válaszoltunk. Ennyi.

2015. ápr. 29. 07:19
 46/50 anonim ***** válasza:
49%
grat a férjedhez!
2015. ápr. 29. 08:08
 47/50 anonim ***** válasza:
74%

42-es!

Mire is vagyok én irigy? Hogy a kérdezőéknél alig van pénz, de 6 embert kell belőle eltartani, hogy rámegy a 4. babára a házasságuk? (ő írta a kérdésben) Hogy a férj nem hajlandó hozzá se szólni, hogy azt a babát igazából senki nem várta, senki nem örül neki,pláne nem az apja? Hogy a szülők majd nem azt fogják mesélni a gyereknek, h mennyire örültek neki, hanem azt, h a 17. hétig fel sem tűnt a létezése (ha hihetünk ennek a mesének), amikor meg feltűnt, az apja hallani sem akart róla és minden vita miatta volt?

Ezt irigyelném?

2015. ápr. 29. 09:09
 48/50 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező te nem mentél tesztet venni, mondván a férjed nem akarta(és honnan tudta volna meg ha mégis veszel?!).Így ebben te vagy a ludas akárhogy nézzük,doki is fura,mert nekem azért mindig megnézi van e baba ha emiatt aggódom ,neki se kerül többe 1 percnél,sőt te is kérheted kutya kötelessége utánajárni...

férjed reakciója persze gyerekes,de érthető, mert adott egy bizonytalan feleség aki addig álldogált egy helyben mondván"majd megoldódik" hogy a végén terhes lett és most a férjed tarthatja el az egész családot-biztos rád dühös és magára is amiért nem vigyázott jobban és legfőképpen be van tojva a jövőt illetően, mert hogy tart majd el titeket...

ne feledd a férfiaknak nagyon fontos a családfő szerepe, aki eltartja és megvédi a családot

2015. ápr. 29. 09:14
 49/50 anonim ***** válasza:
43%

10 eve hormonos spiralom van

Soha egy cseppet sem verzek az egyik legmegbizhatobb fog gatlo eszkoz.

nekem a bo verzes miatt irta fel az orvos

2015. ápr. 29. 10:51
 50/50 anonim ***** válasza:
66%
Kar hogy ez megint csak egy kamu kérdés és még van is ötletem hogy milyen kérdések tartoznak hozzá.... ne veszekedjetek miatta mert pont ez a cél...
2015. ápr. 29. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!