Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan beszéljem ezt meg a...

Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel, hogy ne menjen rá a házasságunk? /nem tervezett baba/

Figyelt kérdés

Már van 3 gyermekünk és nem terveztünk többet. Most viszont kiderült, hogy jön a negyedik csemete /17 hetes vagyok/. A férjem mérges, sértődött és a legkevésbé sem érdekli, hogy én sem épp így terveztem az életünket.

Hogyan lehet egy ilyen nagy horderejű dolgot megbeszélni? Nálunk eddig minden próbálkozás vitába fulladt.

2015. ápr. 28. 18:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
56%
A terhességhez sajnos nem tudok hozzászólni, mert még nem voltam terhes, de a kérdezőt annyiban megvédeném, hogy nem tudjuk, járt-e orvosnál a terhesség előtt a menstruáció hiánya miatt, és ha igen, az orvos mit javasolt. Ugyanis pl én amikor egy évre abbahagytam a fogamzásgátlót, hiába kezdtem újra, azóta havonta 2-3 hetet vérzek/barnázok, 2 városban jártam 4 vagy 5 különböző nőgyógyásznál, és a legtöbb, amit kaptam, hogy váltottunk 30-asra, azóta meg, hogy szedjek több C-vitamint. Lehet, hogy csak simán lesz*rták a kérdezőt is, és ő is belefáradt már a próbálkozásba.
2015. ápr. 28. 20:25
 32/50 anonim ***** válasza:
37%
Én csak a gyereket sajnálom. Biztos érzi, hogy az apja nem szereti.
2015. ápr. 28. 20:26
 33/50 anonim ***** válasza:
27%
A férjed egy köcsög, te pedig jobban is odafigyelhettél volna. Ha pedig van már 3 gyerek, a negyediket már egyáltalán nem megterhelő felnevelni, tudom mi is négyen vagyunk.
2015. ápr. 28. 20:28
 34/50 anonim ***** válasza:
36%
nekem van spirálom, de amint kimaradt a menzesz vettem tesztet, nem vártam vele. Aztán amikor fura mellékhatások jelentkeztek(ami inkább terhességre vallott) dokihoz mentem.Spirál ide vagy oda, de utána néztem van e bibi.szóval nem tudlak sajnálni...
2015. ápr. 28. 20:41
 35/50 anonim ***** válasza:
71%

Én azt nem értem, mitől olyan sértődött a férj. Ez lesz a világ első olyan terhessége, amelyiket a pasinak kell kihordani, megszülni, felkelni hozzá éjszaka, fájó mellel szoptatni, kiesni miatta évekre a munkából? Vagy mire fel játssza őurasága a sértődöttet?

Más kérdés, hogy én sose engednék a szervezetembe olyan bigyót, amitől hónapokig nem menstruálok...

2015. ápr. 28. 20:52
 36/50 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom őurasága nem akar 4 helyett 5 embert is eltartani és még többet dolgozni, úgy, hogy őasszonysága csak otthon ül :)
2015. ápr. 28. 20:56
 37/50 anonim ***** válasza:
73%
Én csak a kérdésre fogok válaszolni.. Adj időt a férjednek, hideg zuhanykent érhette a hir. 17 hetesként már nem tudtok mit csinálni. Pár nap múlva megbeszelitek. Még mindig örökbe lehet adni ha úgy gondoljátok nem tudjátok vagy akarjátok felnevelni. Mást nem tudtok csinálni.
2015. ápr. 28. 21:02
 38/50 anonim ***** válasza:
70%

"őasszonysága csak otthon ül "

Még mindig itt tart néhány embernek nem nevezhető valami, hogy gyereket nevelni=otthon ülni? :D Egyszer maradj otthon 3 gyerekkel, könyörgöm. Sőt, kettő is elég.

2015. ápr. 28. 21:25
 39/50 anonim ***** válasza:
27%
Aki gyerekellenes az menjen a busba és ne pontozzon lefele.
2015. ápr. 28. 21:40
 40/50 anonim ***** válasza:
67%
Mi az hogy harom gyerek mellett csak otthon ul??? Foleg negy mellett lenne lablogatas az elete...
2015. ápr. 28. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!