Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Imádott minket ,én mi is őt.Elhanyagoltam magamat mert mindig ők vannak a szemem előtt ,h rájuk költsek ha van egy kicsi plussz.Sokat dolgozik.Most egy hónapja kimondta egy kis vita után,h vége,eddig is mondta és másnap már nem gondolta komolyan.Most viszont nincsen közöttünk semmi én kinlódok,szenvedek mert szerelmes vagyok belé ,ő viszont lepattint inkább gépezik ,nemsokat beszél velem lekezelő,sőt neten egy tőlem idősebb nővel tart kapcsit külön facebookja van ,ahol a nő a gyerekeim és egy két haverja van,én tiltva vagyok.kétszer volt a nőnél messze lakik de nem volt közöttük semmi komoly.Mindennap irkálna sms-t gépen és hívják egymást,velem alig tárgyal.Válni akar de a nővel nem akar összeköltözni.A férjem munkahelyén is gond van megszünik hamariosan tegnap kiderült fél éven belül férjem a messzi fővárosba költözik munka miatt persze a nő is ott él.Tudom h szeret engem mert mondja én kilsőleg belsőleg megigértem h változok csak ne dobjon minket.Egyik nap azt mondja h utál és van egy szerelme már kapcsolat ez.A másik nap azt mondja milyen nőről beszélek,meg h ő elmegy akkor csak a melo.Hagyja egyik nap h simogassan puszilgassam a másiknap támad elutasító.A gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk.A férjem eddig minta apa és isteni férj volt én idősebb vagyok tőle de eddig nem volt baj ez a nő meg tőlem is idősebb.Láttam sms-t közöttük de nincs az a hév amit én érzek a mai napig.Azt mondta a férjem h besokallt már,ha a fővárosba megy és melőzik egy -két hónapon belül visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk.Nem értem ezt olyan mint ha zsarolná a nő h vele legyen.Mit tanácsoltok h visszaszerezzem a férjemet.sok írígyünk volt már mindig hűséges volt nekem annyit mondott h adni kelett volna magamra amikor mondta többször is nem mindig csak rá és a gyerekekre kelett volna költenem.Most már adni fogok van esélyem legyek türelmes mit tegyek?Van esélyem?2015. ápr. 19. 06:29
1/47 A kérdező kommentje:
Még annyi lemaradt,h szakács ,így itthon nem is eszik már velünk,hazajön látom ,h szomorú a gyerekek nem bíznak a szavában de szeretik nagyon.Sokat megsértődik,eddig azt mondta burokban él ,most ugyanazt teszi mint eddig pedig nem korlátozom ,haza siet tv-ét néz velem ,kicsit veszekszik este 7-11-ig haverokkal és a nővel chetel.Van esélyem h visszakapjam a szerelmét,azt mondta h amíg nem megy Pestre dolgozni addig velünk marad egy ágyban is de nem lesz közöttünk semmi mert ő mással van kapcsiba.Megalázó nekem és a gyerekeknek is h a nőnek írkál ,és engem semmibe vesz,azt mondja ha a nő hibázik és szakítanak azonnal visszajön hozzám mert szépen éltünk.Akkor ez most mi nem értem és már teljes káosz van a fejembe.Nem megy el itthonról sehová vagyis nem volt korlátozva és mégis jó a burok amiről beszél?Puszilgatom de a szájára nem adhatok mert állítólag ezzel megcsalja a nót,és akkor én hol is vagyok?
2015. ápr. 19. 06:38
2/47 anonim válasza:
Ez az utolsó, hogy kizárólag akkor jönne vissza, ha esetleg a nővel szakítanak, ez mindent elmond az érzéseiről (szerintem)...
3/47 anonim válasza:
Egyenlőre még veled él házasságban, nem a nővel, akit "megcsalna", az egész furcsa, szerintem el kell engedni, hadd menjen... Ha pedig majd "máshol nem jön össze" akkor visszamegy hozzád, hogy "legyen valaki"?
4/47 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom ha visszajönne hozzám akkor mégis érez valamit irántam nem?
2015. ápr. 19. 06:57
5/47 anonim válasza:
Igen, aztán megismerkedik egy újabb nővel és ismét elmegy, aztán majd ismét visszamegy hozzád, aki a biztonságot jelented számára és a kaland utánv isszafogadod.
6/47 anonim válasza:
Természetesen jól gondolod. Remélem hamarosan megoldódnak a problémáitok.
8/47 anonim válasza:
Nem. Azért menne vissza hozzád mert "ha nincs ló, jó a szamár is". Ez szomorú, de îgy van. Tudja, hogy azonnal visszafogadnád, így neki kényelmes ez, hogy ha azzal a nővel nem jön össze, visszaköltőzik és gépezhet tovább. Ne dőlj be ennek. minden amit leírtál arra utal, hogy már nem szeret, csak élvezi, hogy kiszolgálod és hogy tepersz, hogy visszakapd. Megcsal téged és te itt alázkodsz? Hol az önbecsülésed? Megpróbálhatjátok rendbehozni, menjetek pl párterápiára, de nem az a megoldás, hogy te igyekszel, ő meg le se szar. Ha nem vevő a kapcsolatotok megmentésére, akkor meg add be a válópert mielőtt te is és a gyerekek is beleroppantok.
9/47 anonim válasza:
A 79%-os teljesen jót mondott, nem értem miért ne hallgasson rá a kérdező.
10/47 anonim válasza:
Kedves kérdező ha nem megy a férjed magától én kiraknám az ajtó elé.
Könyörgöm házas 3 gyerekkel és mással van "kapcsiban" ez nevetséges.
Ne légy naiv, azt a kapcsolatot megmenteni ahol a másik már valaki mással van lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!