Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 éves házasok vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Imádott minket ,én mi is őt.Elhanyagoltam magamat mert mindig ők vannak a szemem előtt ,h rájuk költsek ha van egy kicsi plussz.Sokat dolgozik.Most egy hónapja kimondta egy kis vita után,h vége,eddig is mondta és másnap már nem gondolta komolyan.Most viszont nincsen közöttünk semmi én kinlódok,szenvedek mert szerelmes vagyok belé ,ő viszont lepattint inkább gépezik ,nemsokat beszél velem lekezelő,sőt neten egy tőlem idősebb nővel tart kapcsit külön facebookja van ,ahol a nő a gyerekeim és egy két haverja van,én tiltva vagyok.kétszer volt a nőnél messze lakik de nem volt közöttük semmi komoly.Mindennap irkálna sms-t gépen és hívják egymást,velem alig tárgyal.Válni akar de a nővel nem akar összeköltözni.A férjem munkahelyén is gond van megszünik hamariosan tegnap kiderült fél éven belül férjem a messzi fővárosba költözik munka miatt persze a nő is ott él.Tudom h szeret engem mert mondja én kilsőleg belsőleg megigértem h változok csak ne dobjon minket.Egyik nap azt mondja h utál és van egy szerelme már kapcsolat ez.A másik nap azt mondja milyen nőről beszélek,meg h ő elmegy akkor csak a melo.Hagyja egyik nap h simogassan puszilgassam a másiknap támad elutasító.A gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk.A férjem eddig minta apa és isteni férj volt én idősebb vagyok tőle de eddig nem volt baj ez a nő meg tőlem is idősebb.Láttam sms-t közöttük de nincs az a hév amit én érzek a mai napig.Azt mondta a férjem h besokallt már,ha a fővárosba megy és melőzik egy -két hónapon belül visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk.Nem értem ezt olyan mint ha zsarolná a nő h vele legyen.Mit tanácsoltok h visszaszerezzem a férjemet.sok írígyünk volt már mindig hűséges volt nekem annyit mondott h adni kelett volna magamra amikor mondta többször is nem mindig csak rá és a gyerekekre kelett volna költenem.Most már adni fogok van esélyem legyek türelmes mit tegyek?Van esélyem?
2015. ápr. 19. 06:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nincs esélyed. Biztos voltak jelek, amiket nem vettél észre vagy nem akartad észre venni.

Azzal mit érsz, ha visszajön mert a nővel nem jön össze? Semmit. Ha el tudna hagyni titeket, akkor ne nagyon ringasd magad abba a hitbe, hogy szeret téged. Ha rendben van mnden, oda nem fér be egy harmadik, ha be tud férni, ott baj van. Ne akarj praktikát, hogy visszajöjjön, mert lehet 1 év múlva megint elmegy.

2015. ápr. 19. 09:02
 32/47 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem kicsit fel van turbózva ez a mesebeli történet, a másik oldalt meg nem olvassuk :)
2015. ápr. 19. 09:02
 33/47 A kérdező kommentje:
nem külsőleg szeret engem ,az az igazság,h a férjem is én is egy egyszerű falusi emberek vagyunk sportossan öltözködünk,szeretünk kirándulni gyerekekkel törődni ,nekünk ők a minden ,én hosszúhajú vagyok és a férjem nemszereti a rövid hajúakat.a nő 45 éves nemszereti a gyerekeket,neki sincsen nem volt férjnél önimádó nagyon jól öltözik olyan igazi idősebb orvos vagy képviselő feleség tipus szeret szinházba előkelő étterembe járni ,a közel 200000ft fizuját magára költi nyaralás ilyenek a legdrágább ruhák havi 40000ft csak a kozmetikus és kencék ,na most egy ilyen nő melett a férjem nem ápolt külsejével lbujhat ezért sem értem
2015. ápr. 19. 09:09
 34/47 anonim ***** válasza:
93%

31-es vagyok.

A szerelem van. Akármennyire is nehéz elképzelned, higy a férjed egy tőled pont ellenkező kinzetű, természetű nőbe szeretett bele, előfordulhat. Talán pont azért szeret bele ennyire különböző emberbe.

2015. ápr. 19. 09:12
 35/47 anonim ***** válasza:
56%

Na én végig sem olvasom a kommenteket, így reagálok neked kedves kérdező.

El sem hiszem hogy vannak ennyire birka nők, akikkel ezt meg lehet tenni:)))) sok sikert, meg is érdemled:)))

2015. ápr. 19. 09:27
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Jól megalázkodsz előtte,ez tény,így nem fogod visszakapni.Valahol kiábrándult belőled.Ilyen pasi ezek után nem i kellene.De én a helyedben,már csak magam miatt is most már kicsit önző lennék,költenék magamra hogy jobban nézzek ki.Férjed lehet hogy le fog pattanni a nőhöz,de az a gyanúm nem sokáig fog az tartani ha a nőnek nagyok az igényei,a férjed nem fog tudni vele lépést tartani,se kinézetre,se sehogy,szerintem a nő dobni fogja egy idő után.
2015. ápr. 19. 09:45
 37/47 anonim ***** válasza:
16%

Kedves kérdező!

Én meg azt gondolom a kérdésed alapján, ahogy te magad is látod és nem is akarod kiszínezni, hogy valóban egy egyszerű -és Hozzáteszem én- végtelenül naív nő vagy. De nem olyan nagy baj ez, mint azt sok felfuvallkodott és magát roppant furfangosnak és életrevalónak gondoló ember gondolja és esetleg lekezelően ezt ki is nyilvánítja. Mert ettől még könnyen lehet hogy az igazság -amit/akit talán nem is ismersz-, a te oldaladon van. Mert a kicsinyeké a mennyek országa... És az ami egyoldalról birkaság valakinek, az egy másik oldalról olyan szintű alázat és önmegtagadás, amiről esetleg a ravasz és dörzsölt világnak fogalma sem lehet (még ha nem is tudatos ez...talán annál jobb...). És én azt gondolom hogy ha sokkal több ilyen magadfajta ember volna, akkor lehetne itt egy jobb világ.

És az az igazság a férjeddel kapcsolatban pedig, hogy nem kell tőle megenni ezt neked, hogy ő most nem akarja "megcsalni" azt a szegény harmadikat, akivel szerinte éppen "kapcsiba" van, mert az igazság ezzel szemben az, hogy ameddig mindketten életben vagytok, addig a férjed neked tartozik házastársi hűséggel. A többi az rizsa.

Szerintem tedd azt, amit eddig, de valóban foglalkozz is magaddal is, csinosítsd magad, ha az kell, próbáld meg visszahódítani türelmesen a férjedet, azzal megmentheted őt is (még ha nem is tudod és nem is tudja), és maradj csak ilyen, amilyen eddig voltál és maradj legalább te hűséges eztán is! Hidd el egyszer még meglesz a jutalma. Mindenki azért felel, amit ő megtesz, vagy nem tesz meg másokkal, másokért. Imádkozz a férjedért Istenhez, ha tudsz. Ha nem tudsz, csak próbáld, ahogy sikerül és kezdd el. És ne félj, hanem bízz!

2015. ápr. 19. 09:55
 38/47 anonim ***** válasza:
87%
"ameddig mindketten életben vagytok, addig a férjed neked tartozik házastársi hűséggel" Hát ez így baromi szépen hangzik,csak nem így szokott lenni.Az emberek ha "megbolondulnak" magasról tesznek arra,hogy van-e papír a volt szerelméről vagy nincs.Egy kis realizmus nem ártana.
2015. ápr. 19. 10:16
 39/47 A kérdező kommentje:
sajnos válni is akar azt mondja h nekünk bíztossan jó legyen.a nő esze ágában nincsen h bárkihez is hozzámenjen .és nem dúl közöttük az a nagy szerelem ami ilyenkor szokott lenni,aki ismer minket nem érti mi ez ők is összevannak zavarva ,h a férjem egyszer így egyszer úgy beszél és viselkedik
2015. ápr. 19. 10:27
 40/47 anonim ***** válasza:
45%

És én azt gondolom hogy ha sokkal több ilyen magadfajta ember volna, akkor lehetne itt egy jobb világ.

Nyilván nem ilyen házasságban nőttél fel.

Sokkal jobb lenne, ha kevesebb ilyen lenne, mint a kérdező, aki birka módjára tűr. Ez a helyzet rossz neki, a gyerekeinek, a férjnek, de még a szeretőnek is.

Igen, nyilván meg kell próbálni rendbe hozni, de a kérdező nem ezt teszi, ő porig alázza magát, és közben semmi nem változik.

Azt kell mondani, ennyi volt, vége, még lehet szépen válni, és lehet még mindenki boldog a történetben. Ha így megy tovább, feltehetően csak rosszabb lesz. Tényleg több ilyen kéne????

2015. ápr. 19. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!