Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?
Szerintem nincs esélyed. Biztos voltak jelek, amiket nem vettél észre vagy nem akartad észre venni.
Azzal mit érsz, ha visszajön mert a nővel nem jön össze? Semmit. Ha el tudna hagyni titeket, akkor ne nagyon ringasd magad abba a hitbe, hogy szeret téged. Ha rendben van mnden, oda nem fér be egy harmadik, ha be tud férni, ott baj van. Ne akarj praktikát, hogy visszajöjjön, mert lehet 1 év múlva megint elmegy.
31-es vagyok.
A szerelem van. Akármennyire is nehéz elképzelned, higy a férjed egy tőled pont ellenkező kinzetű, természetű nőbe szeretett bele, előfordulhat. Talán pont azért szeret bele ennyire különböző emberbe.
Na én végig sem olvasom a kommenteket, így reagálok neked kedves kérdező.
El sem hiszem hogy vannak ennyire birka nők, akikkel ezt meg lehet tenni:)))) sok sikert, meg is érdemled:)))
Kedves kérdező!
Én meg azt gondolom a kérdésed alapján, ahogy te magad is látod és nem is akarod kiszínezni, hogy valóban egy egyszerű -és Hozzáteszem én- végtelenül naív nő vagy. De nem olyan nagy baj ez, mint azt sok felfuvallkodott és magát roppant furfangosnak és életrevalónak gondoló ember gondolja és esetleg lekezelően ezt ki is nyilvánítja. Mert ettől még könnyen lehet hogy az igazság -amit/akit talán nem is ismersz-, a te oldaladon van. Mert a kicsinyeké a mennyek országa... És az ami egyoldalról birkaság valakinek, az egy másik oldalról olyan szintű alázat és önmegtagadás, amiről esetleg a ravasz és dörzsölt világnak fogalma sem lehet (még ha nem is tudatos ez...talán annál jobb...). És én azt gondolom hogy ha sokkal több ilyen magadfajta ember volna, akkor lehetne itt egy jobb világ.
És az az igazság a férjeddel kapcsolatban pedig, hogy nem kell tőle megenni ezt neked, hogy ő most nem akarja "megcsalni" azt a szegény harmadikat, akivel szerinte éppen "kapcsiba" van, mert az igazság ezzel szemben az, hogy ameddig mindketten életben vagytok, addig a férjed neked tartozik házastársi hűséggel. A többi az rizsa.
Szerintem tedd azt, amit eddig, de valóban foglalkozz is magaddal is, csinosítsd magad, ha az kell, próbáld meg visszahódítani türelmesen a férjedet, azzal megmentheted őt is (még ha nem is tudod és nem is tudja), és maradj csak ilyen, amilyen eddig voltál és maradj legalább te hűséges eztán is! Hidd el egyszer még meglesz a jutalma. Mindenki azért felel, amit ő megtesz, vagy nem tesz meg másokkal, másokért. Imádkozz a férjedért Istenhez, ha tudsz. Ha nem tudsz, csak próbáld, ahogy sikerül és kezdd el. És ne félj, hanem bízz!
És én azt gondolom hogy ha sokkal több ilyen magadfajta ember volna, akkor lehetne itt egy jobb világ.
Nyilván nem ilyen házasságban nőttél fel.
Sokkal jobb lenne, ha kevesebb ilyen lenne, mint a kérdező, aki birka módjára tűr. Ez a helyzet rossz neki, a gyerekeinek, a férjnek, de még a szeretőnek is.
Igen, nyilván meg kell próbálni rendbe hozni, de a kérdező nem ezt teszi, ő porig alázza magát, és közben semmi nem változik.
Azt kell mondani, ennyi volt, vége, még lehet szépen válni, és lehet még mindenki boldog a történetben. Ha így megy tovább, feltehetően csak rosszabb lesz. Tényleg több ilyen kéne????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!