Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?
Szerintem te nem vagy képben. Annak, amit leírsz szerintem a fele sem igaz. Nem azt mondom, hogy hazudsz, hanem azt, hogy nem reálisan látod a dolgokat. Szuper apu szuper férj nem fog egyik pillanatról a másikra teljes fordulatot venni. A régi vitáitok nyilván sokkal nagyobbak voltak, mint ahogy azt te most érzékeltetted.
Praktikákkal visszaszerezni? Szerintem ebben az esetben csak a férjeden múlik minden, te nem tehetsz semmit. Ha már más nőbe szerelmes, akkor se lát se hall. Vedd le a rózsaszín szemüveget, amin keresztül a férjedet látod.
Vissza szeretnéd szerezni?
Akkor:
1. fejezd be ezt a "pincsikutya" stílust!!!!! Ne puszilgasd, ne ölelgesd!! Ne alázkodj meg előtte!!!! (Mert akár tetszik akár nem ezt csinálod)
2. Irány fodrászhoz (új haj, új szín)
3. Öltözködj csinosan (ehhez nem kell ruhatárat cserélni de a saját ruháidat variáld egymással)
4. Barátnőiddel többször menj el otthonról. (Bulizni, vagy csak beszélgetni)
5. Azt kell éreztetned a férjeddel hogy nem ő az egyetlen férfi a világon. És te nagyon jól érzed magad.
6. Küldj vagy vegyél egy ilyen éjszakai bulizás után egy virágcsokrot magadnak, amire kis kártyára rá van írva "nagyon tetszel, köszönöm a szép estét stb..." vagy hasonló. Tedd vázába feltűnő helyre.
Kellenek ezek a kis praktikák hogy észbe kapjon és féltékeny legyen.
Azt nem mondom hogy 100% hogy ezzel bármit elérsz, de legalább megpróbálod.
És figyi: nem csak 1 férfi létezik ám a világon, ha nem sikerül akkor sincs semmi! De!!! Jegyezd meg:soha semmilyen körülmények közt nem alázkodhatsz meg!!!!!!!( onnan nincs visszaút, nem fog komolyan venni, csak lábtörlőnek használni!)
De te nem vagy lábtörlő!!! Egy csinos, igényes, vonzó NŐ vagy, csak engedd láttatni.
Csak azért is felpontoztam mindenkit, akit lepontoztak, mert le merte írni azt, ami tök igaz.
Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. Ennyire ne legyél már elvakult. Egy fodrász meg ilyenek nem fognak hatalmas változást hozni, mert oké, hogy kihozod magadból a maximumot, de az édes kevés, mert jelenpill. akkor is a másik fele húz, nem hozzátok. Már így is porig alázott, te meg csúszol utána. A gyerekek előtt meg erősnek kell mutatkozni, mert ezért is sírnak veled, mivel látják, hogy padlón vagy.
szóval a gyerekek annyira már nem kicsik, iskolások, ha vannak osztálytársaik (bár kétlem, hogy hat évesek nagyon egymást vigasztalnák, ha válnak a szülők).
Oké, hogy magadat porig alázod, és tönkreteszed, de a gyerekeid állapota nagyrészt a te felelősséged, mert még miattuk sem vagy képes összekapni magad.
Teszem hozzá, hiszem is meg nem is ezt a történetet.
"ismeri és ismerem minden gondolatát ,a nő pont az ellenkezője ,mint amilyen én vagyok külsőleg is ,ezeket a fajtákat pont nem szereti,"
Ismered? Ebből látszik, hogy mennyire nem ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!