Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 éves házasok vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Imádott minket ,én mi is őt.Elhanyagoltam magamat mert mindig ők vannak a szemem előtt ,h rájuk költsek ha van egy kicsi plussz.Sokat dolgozik.Most egy hónapja kimondta egy kis vita után,h vége,eddig is mondta és másnap már nem gondolta komolyan.Most viszont nincsen közöttünk semmi én kinlódok,szenvedek mert szerelmes vagyok belé ,ő viszont lepattint inkább gépezik ,nemsokat beszél velem lekezelő,sőt neten egy tőlem idősebb nővel tart kapcsit külön facebookja van ,ahol a nő a gyerekeim és egy két haverja van,én tiltva vagyok.kétszer volt a nőnél messze lakik de nem volt közöttük semmi komoly.Mindennap irkálna sms-t gépen és hívják egymást,velem alig tárgyal.Válni akar de a nővel nem akar összeköltözni.A férjem munkahelyén is gond van megszünik hamariosan tegnap kiderült fél éven belül férjem a messzi fővárosba költözik munka miatt persze a nő is ott él.Tudom h szeret engem mert mondja én kilsőleg belsőleg megigértem h változok csak ne dobjon minket.Egyik nap azt mondja h utál és van egy szerelme már kapcsolat ez.A másik nap azt mondja milyen nőről beszélek,meg h ő elmegy akkor csak a melo.Hagyja egyik nap h simogassan puszilgassam a másiknap támad elutasító.A gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk.A férjem eddig minta apa és isteni férj volt én idősebb vagyok tőle de eddig nem volt baj ez a nő meg tőlem is idősebb.Láttam sms-t közöttük de nincs az a hév amit én érzek a mai napig.Azt mondta a férjem h besokallt már,ha a fővárosba megy és melőzik egy -két hónapon belül visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk.Nem értem ezt olyan mint ha zsarolná a nő h vele legyen.Mit tanácsoltok h visszaszerezzem a férjemet.sok írígyünk volt már mindig hűséges volt nekem annyit mondott h adni kelett volna magamra amikor mondta többször is nem mindig csak rá és a gyerekekre kelett volna költenem.Most már adni fogok van esélyem legyek türelmes mit tegyek?Van esélyem?
2015. ápr. 19. 06:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem vagy képben. Annak, amit leírsz szerintem a fele sem igaz. Nem azt mondom, hogy hazudsz, hanem azt, hogy nem reálisan látod a dolgokat. Szuper apu szuper férj nem fog egyik pillanatról a másikra teljes fordulatot venni. A régi vitáitok nyilván sokkal nagyobbak voltak, mint ahogy azt te most érzékeltetted.

Praktikákkal visszaszerezni? Szerintem ebben az esetben csak a férjeden múlik minden, te nem tehetsz semmit. Ha már más nőbe szerelmes, akkor se lát se hall. Vedd le a rózsaszín szemüveget, amin keresztül a férjedet látod.

2015. ápr. 19. 07:37
 22/47 A kérdező kommentje:
ez az utolsó nagyon szép köszönöm hát te tényleg okos vagy.Azért sírnak mert még más osztálytársakat ők vígasztaltak amikor válás volt a családjaikban,addig az én lányaim egy csodás apával büszkélkedtek oda-vissza ő volt a mindenük,és Apjuk azzal éltette őket h nálunk soha sem lesz ilyen mert imád minket,a lányok nyugalomba éltek,most viszont nem értik ezt nem akarják elveszteni apjukat,nem akarnak csonka családba élni,este puszi reggel puszi ,erről nem lehet lemondani
2015. ápr. 19. 07:42
 23/47 A kérdező kommentje:
lehet nemvagyok képben de minden szó igaz
2015. ápr. 19. 07:44
 24/47 anonim ***** válasza:
65%

Vissza szeretnéd szerezni?

Akkor:

1. fejezd be ezt a "pincsikutya" stílust!!!!! Ne puszilgasd, ne ölelgesd!! Ne alázkodj meg előtte!!!! (Mert akár tetszik akár nem ezt csinálod)

2. Irány fodrászhoz (új haj, új szín)

3. Öltözködj csinosan (ehhez nem kell ruhatárat cserélni de a saját ruháidat variáld egymással)

4. Barátnőiddel többször menj el otthonról. (Bulizni, vagy csak beszélgetni)

5. Azt kell éreztetned a férjeddel hogy nem ő az egyetlen férfi a világon. És te nagyon jól érzed magad.

6. Küldj vagy vegyél egy ilyen éjszakai bulizás után egy virágcsokrot magadnak, amire kis kártyára rá van írva "nagyon tetszel, köszönöm a szép estét stb..." vagy hasonló. Tedd vázába feltűnő helyre.

Kellenek ezek a kis praktikák hogy észbe kapjon és féltékeny legyen.

Azt nem mondom hogy 100% hogy ezzel bármit elérsz, de legalább megpróbálod.

És figyi: nem csak 1 férfi létezik ám a világon, ha nem sikerül akkor sincs semmi! De!!! Jegyezd meg:soha semmilyen körülmények közt nem alázkodhatsz meg!!!!!!!( onnan nincs visszaút, nem fog komolyan venni, csak lábtörlőnek használni!)

De te nem vagy lábtörlő!!! Egy csinos, igényes, vonzó NŐ vagy, csak engedd láttatni.

2015. ápr. 19. 08:05
 25/47 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak igazad van,de most elviselhetetlen ez az egész,másik pasit nem szeretnék,sajnos nem vagyok szép csak szerelmes hűséges stb de megfogadom amit írtál és adok magamra hátha ,...köszönöm neked
2015. ápr. 19. 08:13
 26/47 anonim ***** válasza:
89%

Csak azért is felpontoztam mindenkit, akit lepontoztak, mert le merte írni azt, ami tök igaz.

Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot. Ennyire ne legyél már elvakult. Egy fodrász meg ilyenek nem fognak hatalmas változást hozni, mert oké, hogy kihozod magadból a maximumot, de az édes kevés, mert jelenpill. akkor is a másik fele húz, nem hozzátok. Már így is porig alázott, te meg csúszol utána. A gyerekek előtt meg erősnek kell mutatkozni, mert ezért is sírnak veled, mivel látják, hogy padlón vagy.

2015. ápr. 19. 08:34
 27/47 anonim ***** válasza:
85%

szóval a gyerekek annyira már nem kicsik, iskolások, ha vannak osztálytársaik (bár kétlem, hogy hat évesek nagyon egymást vigasztalnák, ha válnak a szülők).

Oké, hogy magadat porig alázod, és tönkreteszed, de a gyerekeid állapota nagyrészt a te felelősséged, mert még miattuk sem vagy képes összekapni magad.

Teszem hozzá, hiszem is meg nem is ezt a történetet.

2015. ápr. 19. 08:36
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

"ismeri és ismerem minden gondolatát ,a nő pont az ellenkezője ,mint amilyen én vagyok külsőleg is ,ezeket a fajtákat pont nem szereti,"

Ismered? Ebből látszik, hogy mennyire nem ismered.

2015. ápr. 19. 08:43
 29/47 anonim ***** válasza:
89%
Ha velem ilyen görény lenne a párom,bizonyára nem azon törném a fejem milyen praktikát dobjak be.Aki menni akar annak segíteni kell össze csomagolni.De te a világért el ne engedd.Pátyolgasd had alázzon csináljon belőled hülyét.Meg is érdemled.
2015. ápr. 19. 08:44
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
azt írod, a nő külsőleg nem jön be, külsőleg szeret téged.. meg azt is, hogy elhanyagolod magad. Most akkor melyik?
2015. ápr. 19. 08:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!