Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A
férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk,
eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar,
visszaszeretném őt kapni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Imádott minket ,én mi is őt.Elhanyagoltam magamat mert mindig ők vannak a szemem előtt ,h rájuk költsek ha van egy kicsi plussz.Sokat dolgozik.Most egy hónapja kimondta egy kis vita után,h vége,eddig is mondta és másnap már nem gondolta komolyan.Most viszont nincsen közöttünk semmi én kinlódok,szenvedek mert szerelmes vagyok belé ,ő viszont lepattint inkább gépezik ,nemsokat beszél velem lekezelő,sőt neten egy tőlem idősebb nővel tart kapcsit külön facebookja van ,ahol a nő a gyerekeim és egy két haverja van,én tiltva vagyok.kétszer volt a nőnél messze lakik de nem volt közöttük semmi komoly.Mindennap irkálna sms-t gépen és hívják egymást,velem alig tárgyal.Válni akar de a nővel nem akar összeköltözni.A férjem munkahelyén is gond van megszünik hamariosan tegnap kiderült fél éven belül férjem a messzi fővárosba költözik munka miatt persze a nő is ott él.Tudom h szeret engem mert mondja én kilsőleg belsőleg megigértem h változok csak ne dobjon minket.Egyik nap azt mondja h utál és van egy szerelme már kapcsolat ez.A másik nap azt mondja milyen nőről beszélek,meg h ő elmegy akkor csak a melo.Hagyja egyik nap h simogassan puszilgassam a másiknap támad elutasító.A gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk.A férjem eddig minta apa és isteni férj volt én idősebb vagyok tőle de eddig nem volt baj ez a nő meg tőlem is idősebb.Láttam sms-t közöttük de nincs az a hév amit én érzek a mai napig.Azt mondta a férjem h besokallt már,ha a fővárosba megy és melőzik egy -két hónapon belül visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk.Nem értem ezt olyan mint ha zsarolná a nő h vele legyen.Mit tanácsoltok h visszaszerezzem a férjemet.sok írígyünk volt már mindig hűséges volt nekem annyit mondott h adni kelett volna magamra amikor mondta többször is nem mindig csak rá és a gyerekekre kelett volna költenem.Most már adni fogok van esélyem legyek türelmes mit tegyek?Van esélyem?
A realizmus számodra gondolom csak a racionális dolgokra korlátozódik. Én nem tudok vitába szállni azzal, hogy a te világodban jelenleg te ezt így látod. De azt tudom hogy a valóság és a realitás messze túl van a racionálison és a látható világon. Én nem egy darab papírról beszéltem, hanem azoknak a a vállalásoknak a betartásáról és az azokból következő nehézségek hordozásáról, amire esküt tesz az, aki házasságot köt.
Azt gondolom, hogy aki azt mondja hogy az élet értelme abban merül ki, hogy érezd jól magad, s ha már éppen nem érzed jól magad, akkor Menj tovább, az van a realitástól elrugaszkodva (akár kvázi önhibáján és tudtán kívül is).
2015. ápr. 19. 11:12
42/47 anonim válasza:
...s aki ezt nem tudja/ nem látja, azzal nem hiszem hogy egy platformon lennénk megfelelő mértékben ahhoz, hogy erről vitatkozni legyen érdemes...
2015. ápr. 19. 11:16
43/47 anonim válasza:
Már pedig a kérdező férje pontosan ezt teszi.
2015. ápr. 19. 14:26
44/47 anonim válasza:
De nem a kérdező férje tette fel a kérdést. Az meg az ő felelőssége, hogy mit csinál, nem a feleségé.
2015. ápr. 19. 14:32
45/47 anonim válasza:
Azt nem értem, honnan tudod, mennyit keres az a nő, mennyit költ kencékre, és mennyibe kerül a ruhája? Ezt mind a férjeddel beszéled meg??
Elég zavaros a történeted, hihetetlen, hogy tényleg létezik nő akivel ezeket meg lehet tenni...
Még egyre reagálnék... "Tudom h szeret engem mert mondja" ezt mégis miből szűrted le kedves kérdező? Mert amiket itt leírtál, én egy mondatodból sem tudom ezt kiolvasni!
2015. ápr. 19. 18:52
46/47 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak írom,igen a férjem mesélte h mennyit költ a nő milyen ruhái vannak miket szeret csinálni,és szegedről Pestre akar menni a férjem dolgozni,és minket is akar magáéval vinni mert hiányoznánk és mondja h szeret minket,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!