Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?
"gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk"
ahelyett hogy lépnél végre, hagyod hogy a gyerekeid is szenvedjenek...
"visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk"
ezután nem tudom mi még a kérdés. sokkal fontosabb neki a nő,és annak a véleménye, mint a saját családja.
én hagynám akkor, hadd menjen.
főleg ha az a bűnöd volt, hogy költöttél a gyerekeidre, magad előtt tekintetted őket.
attól,hogy nem költöttél magadra, még ugyanúgy csinos, szép maradhattál.
külön facebookja van, le vagy tiltva stb. komolyan úgy hiszed, hogy még nem csalt meg? a leírás alapján tényleg olyan alapon vagy , hogy még nincsen biztos másik. szerintem ezt nem kéne tűrnöd, főleg hogy az egész család szenved már.
én nem könyörögnék neki ettől a ponttól. ha szeretne, akkor nem mást helyezne eléd, nem mással csetelne órákat, ahelyett hogy veled megbeszélné a napját.. stb
de már kiírtad ezt a kérdést, ott is mindenki leírta , hogy nem vesz téged emberszámba, hagyd inkább, hadd menjen ha akar!!
79 %-os vagyok, engem is rendkívül érdekelne, hogy miért lettem lepontozva. :-)
Szerintem semmi rosszat nem írtam, akik azt merik mondani, hogy "a biztonságot jelented számára és ha nem jön össze, visszajön", illetve ezen tényezőkre kívánják felhívni a figyelmet, valami fura módon érzelmi vagy más indíttatásból le lesznek pontozva...
A feleségét, akivel együtt él, letiltja FB-ról, hogy zavartalanul chat-elhessen az új nővel, egyszerűen minden tényező arra mutat, hogy csak akkor jönne vissza, ha a számítása nem jönne be, nem igazán érzelmi indíttatásból...
Mégis le vagyok pontozva és hú de felháborító amiket írtam...
Döbbenet.
Egyébként nem nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!