Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 éves házasok vagyunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éves házasok vagyunk, vannak gyerekeink, kicsik még. A férjemmel voltak vitáink mindig mindent megoldottunk, eddig. Most veszélyben a házasságunk válni akar, visszaszeretném őt kapni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Imádott minket ,én mi is őt.Elhanyagoltam magamat mert mindig ők vannak a szemem előtt ,h rájuk költsek ha van egy kicsi plussz.Sokat dolgozik.Most egy hónapja kimondta egy kis vita után,h vége,eddig is mondta és másnap már nem gondolta komolyan.Most viszont nincsen közöttünk semmi én kinlódok,szenvedek mert szerelmes vagyok belé ,ő viszont lepattint inkább gépezik ,nemsokat beszél velem lekezelő,sőt neten egy tőlem idősebb nővel tart kapcsit külön facebookja van ,ahol a nő a gyerekeim és egy két haverja van,én tiltva vagyok.kétszer volt a nőnél messze lakik de nem volt közöttük semmi komoly.Mindennap irkálna sms-t gépen és hívják egymást,velem alig tárgyal.Válni akar de a nővel nem akar összeköltözni.A férjem munkahelyén is gond van megszünik hamariosan tegnap kiderült fél éven belül férjem a messzi fővárosba költözik munka miatt persze a nő is ott él.Tudom h szeret engem mert mondja én kilsőleg belsőleg megigértem h változok csak ne dobjon minket.Egyik nap azt mondja h utál és van egy szerelme már kapcsolat ez.A másik nap azt mondja milyen nőről beszélek,meg h ő elmegy akkor csak a melo.Hagyja egyik nap h simogassan puszilgassam a másiknap támad elutasító.A gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk.A férjem eddig minta apa és isteni férj volt én idősebb vagyok tőle de eddig nem volt baj ez a nő meg tőlem is idősebb.Láttam sms-t közöttük de nincs az a hév amit én érzek a mai napig.Azt mondta a férjem h besokallt már,ha a fővárosba megy és melőzik egy -két hónapon belül visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk.Nem értem ezt olyan mint ha zsarolná a nő h vele legyen.Mit tanácsoltok h visszaszerezzem a férjemet.sok írígyünk volt már mindig hűséges volt nekem annyit mondott h adni kelett volna magamra amikor mondta többször is nem mindig csak rá és a gyerekekre kelett volna költenem.Most már adni fogok van esélyem legyek türelmes mit tegyek?Van esélyem?
2015. ápr. 19. 06:29
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Igazából semmi előjel nem volt ,h baj van.kézenfogva mentünk az utcán ,mindennap apró szerelmes üzit hagytunk egymásnak,a céges telóval kockáztatta h lebukik,mert használja,minden nap felhívott h hallja a hangunkat.Soha nem feledkezett el névnapról se másról,a lányok is a nagy őként könyvelték el őt,Sietett haza hozzánk,mi voltunk az élete,most meg egy hónapja minden más husvétkor jelentette be h ő kapcsolatba van ami egy napos ismeretség és párnapos sms- ből adódott,és ez a kapcsolat annyira szent,h mindent felrúg,én voltam neki az első,hatalmas szerelem
2015. ápr. 19. 07:14
 12/47 anonim ***** válasza:
85%
Ugye ez csak kamu?Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek!
2015. ápr. 19. 07:16
 13/47 anonim válasza:
30%
Tegyél meg mindent, hogy újra a régi legyen. Ne azokra hallgass, akik a saját táborukat akarják csak erősíteni veled. Tudod te, hogy mire gondolok.
 14/47 anonim ***** válasza:
87%

"gyerekek és én is alig bírjuk ezt a kínt sokat sírunk"

ahelyett hogy lépnél végre, hagyod hogy a gyerekeid is szenvedjenek...

"visz fel minket is ,de ő külön házba lesz mert mit szólna a nő ha ott vagyunk"

ezután nem tudom mi még a kérdés. sokkal fontosabb neki a nő,és annak a véleménye, mint a saját családja.

én hagynám akkor, hadd menjen.

főleg ha az a bűnöd volt, hogy költöttél a gyerekeidre, magad előtt tekintetted őket.

attól,hogy nem költöttél magadra, még ugyanúgy csinos, szép maradhattál.

külön facebookja van, le vagy tiltva stb. komolyan úgy hiszed, hogy még nem csalt meg? a leírás alapján tényleg olyan alapon vagy , hogy még nincsen biztos másik. szerintem ezt nem kéne tűrnöd, főleg hogy az egész család szenved már.

én nem könyörögnék neki ettől a ponttól. ha szeretne, akkor nem mást helyezne eléd, nem mással csetelne órákat, ahelyett hogy veled megbeszélné a napját.. stb

de már kiírtad ezt a kérdést, ott is mindenki leírta , hogy nem vesz téged emberszámba, hagyd inkább, hadd menjen ha akar!!

15/47 anonim válasza:
24%
De ha esetleg mégsem, akkor ideírom, ne hogyd, hogy elvált asszonyt csináljanak belőled a károgók.
2015. ápr. 19. 07:17
 16/47 A kérdező kommentje:
Nem kamu és ezért ilyen borzasztó ez most nekem ,mert tényleg ilyen pasi szinte a mesében van ,de hála én eddig akkor a mesében éltem mert ez egy szóig mind igaz ,ezért nem tudom túltenni magamat ezen most olyan mintha egy idegen másik bolygóról jött volna
2015. ápr. 19. 07:18
 17/47 anonim ***** válasza:
91%
Aki lepontozott megmondaná miért? Azért mert nem tartom normálisnak, hogy a nő alázkodjon, miközben a férfi csalja?
2015. ápr. 19. 07:23
 18/47 A kérdező kommentje:
trükköket azért írhatnátok ,h milyen praktikákkal próbáljam visszaszerezni őt.Ő életem szerelme,ismeri és ismerem minden gondolatát ,a nő pont az ellenkezője ,mint amilyen én vagyok külsőleg is ,ezeket a fajtákat pont nem szereti,én már arra gondoltam ,nem -e kamu a nő csak segít neki azzal h féltékennyé tesz hátha ráncba szedem magamat és változtatok magamon ,nem szeretném ha persze ezzel csak ámítanám magamat
2015. ápr. 19. 07:26
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeid kicsik. Miért sírnak? Mert apunak nem ismerőse anyu a fb-n?
2015. ápr. 19. 07:34
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

79 %-os vagyok, engem is rendkívül érdekelne, hogy miért lettem lepontozva. :-)

Szerintem semmi rosszat nem írtam, akik azt merik mondani, hogy "a biztonságot jelented számára és ha nem jön össze, visszajön", illetve ezen tényezőkre kívánják felhívni a figyelmet, valami fura módon érzelmi vagy más indíttatásból le lesznek pontozva...

A feleségét, akivel együtt él, letiltja FB-ról, hogy zavartalanul chat-elhessen az új nővel, egyszerűen minden tényező arra mutat, hogy csak akkor jönne vissza, ha a számítása nem jönne be, nem igazán érzelmi indíttatásból...

Mégis le vagyok pontozva és hú de felháborító amiket írtam...

Döbbenet.

Egyébként nem nő vagyok.

2015. ápr. 19. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!