Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel, hogy ne menjen rá a házasságunk? /nem tervezett baba/
Már van 3 gyermekünk és nem terveztünk többet. Most viszont kiderült, hogy jön a negyedik csemete /17 hetes vagyok/. A férjem mérges, sértődött és a legkevésbé sem érdekli, hogy én sem épp így terveztem az életünket.
Hogyan lehet egy ilyen nagy horderejű dolgot megbeszélni? Nálunk eddig minden próbálkozás vitába fulladt.
Szerintem a kérdezőnek elég baja van, nem hiányzik neki hogy még itt is lehordják.
Ez történt. Ha már nem tudtok mást csinálni, mint hogy megtartsátok, akkor a férjednek is bele kell nyugodnia.
Mondd neki hogy neked se hiányzott még egy gyerek, közösen döntöttetek a spirál mellett (ha már nem akart gumit húzni). Meséld el neki, mikor hogy vetted észre, hogy terhes vagy, hogyan. Mást szerintem nem nagyon tehetsz.
Kérdezd meg, hogy miért van ennyire kiakadva. Anyagiak, gyereksírás, szex, azt hiszi titkoltad?
A másik három gyereket együtt terveztétek, ne hagyjon titeket a sz@rban.
" közösen döntöttetek a spirál mellett (ha már nem akart gumit húzni)."
Ezzel csak az a baj, hogy rohadtul mindegy, hogy milyen védekezés mellett döntenek közösen, ha a VÉDEKEZÉS mellett döntenek, akkor a női félnek kutya kötelessége lenne ODAFIGYELNIE a teste jelzéseire, és IDŐBEN leellenőrizni, hogy teherbe esett-e.
Egy védekezési módszer sem 100%-os, ha meg a gumi szakadt volna ki és nem veszik észre akkor is a férjet hülyéznék sokan, mert miért nem nézi meg mikroszkóppal az ejakulációval teli óvszert nincs-e rajta egy 2mm-es lyuk. Aki akar, az mindig talál okot arra, hogy a másik felet okolja. A bökkenő csak az, hogy egy férfi nem tud tesztet csinálni, ha a másiknak 3 hónapig nem jön meg a menstruációja. Ő nem is tud róla, ha nem kötik az orrára. Aztán viselje ő a következményeit, mert a kedves felesége basz**ott abba, amiben megállapodtak, gyönyörű mondhatom.
A Mirena hormonos! Sok esetben teljesen megszűnik miatta a menstruáció!
Azért beszólogatás előtt olvassatok már utána!
Szövegértési gondok vannak egyeseknél. A 15-ös hozzászólásban a kérdező azt írja, hogy a spirál mellett egyszer sem jött meg neki, azaz 8 hónapja nem jött meg és "csak" 17 terhes!
Ha nem tapasztalt egyéb jelet, akkor honnan tudhatta, hogy terhes?
Ez áll a betegtájékoztatón:
Rendellenes, ha a menstruáció nem
jelentkezik?
A Mirena alkalmazása alatt nem rendellenes.
Ha a Mirena alkalmazása mellett nem
menstruál az a hormon méh nyálkahártyájára
gyakorolt hatásának következménye. A
méhnyálkahártya havonkénti megvastagodása
elmarad, így nincs minek leválnia és távoznia
havi vérzésként. Ez nem feltétlenül jelenti azt,
hogy Ön elérte a menopauza idejét (klimax),
vagy terhes. Hormon szintjei normálisak
maradnak.
Honnan fogom tudni, hogy terhes vagyok?
A terhesség nem valószínű a Mirena-t
alkalmazó nőknél még akkor sem, ha nincs
havi vérzésük.
Mennyi okos ember van itt! Soha nem éltek társkapcsolatban, nagy részük, vannak vagy 18 évesek, de a tutit meg tudják mondani.
Kérdező, kár volt ide kiírnod a kérdésed.
Ha már neveltek 3.-at,akkor a 4.-et is fel tudjátok,most már gondoljatok szegény babára.
Szörnyü ezt még olvasni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!