Hogyan beszéljem ezt meg a férjemmel, hogy ne menjen rá a házasságunk? /nem tervezett baba/
Már van 3 gyermekünk és nem terveztünk többet. Most viszont kiderült, hogy jön a negyedik csemete /17 hetes vagyok/. A férjem mérges, sértődött és a legkevésbé sem érdekli, hogy én sem épp így terveztem az életünket.
Hogyan lehet egy ilyen nagy horderejű dolgot megbeszélni? Nálunk eddig minden próbálkozás vitába fulladt.
Nem tűnt fel a pasinak, hogy gumi nélkül dug?
Persze a felelősséget könnyű áthárítani.
Persze, mert spirál mellett mindegyik menstruál rendesen 4 hónapig és a terhesség korai jelei közül egy sem jelentkezik rajtuk, ugye? Mint pl. gyakori hányinger, mellfeszülés, gyakori vizelési inger, 6. héttől a mellek növekedése,hangulatingadozások, fáradtság, aluszékonyság, szédülések, alacsony vérnyomás, stb.... persze, a legtöbb embernél ennek a fele se jelentkezik, de 3 gyerekes anyukaként már tudhatná, hogy neki mire kell figyelnie.
Azt meg a jóistennek sem hiszem el, hogy 3 havi menstruációja rendben megjött ÉS semmilyen tünete nem jelentkezett (mert a kettő együtt egyszerűen nem létezik).
ev elejen egyik szulesnel a mirena a placentaban volt beleagyazodva komolyan szep nagy 3800 g kislany szuletett majd egy lepeny benne valami kemeny muanyag a mirena
egesz terhesseg alatt azt hittek kiesett elveszett siman ott lapult
tehat elofordul
ez van majd a ferjed megbekel es komolyan ajanlom a vasectomiat neki
Nem jött meg mellette egyszer sem. Fantom mozgásokat meg már az első gyerek után is éreztem. Akkor meg az volt a baja, hogy minek veszek annyi tesztet feleslegesen, mikor csak bebeszélem magamnak a mozgást.
Most is titokban vettem egyet, mert féltem, hogy megint hülyének fog nézni. + lett, utána mentem dokihoz.
Szóval három hónapig nem jött meg és egy nyamvadt tesztet nem csináltál.... Ahamm.... Egyre kevésbé sajnállak.
Könyörgöm legalább mond, hogy van mire megszülni szegényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!