Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti terhesen mennyi...

Kismamák, ti terhesen mennyi házimunkát végeztek? Nagyon kímélitek magatokat? 29 h km

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem birok annyit sajnos:( első babával folyamatosan nagytakaritottam (raertem, unatkoztam) most ő vele örülök ha végzek este az alap dolgokkal, plusz nagy tesó játék és oviba haza és odacipeles...

Nagyon feszül a hasam, és huz lefelé, emiatt a derekam is fáj, és mivel féltem a kicsit,- nehezen jött össze- ezert nem tudok annyit csinalni mint az elso terhessegem alatt. A nagy séták amik az első fiammal voltak elmaradnak mert rettentően fáj a combom csontja séta alatt...

Úgyhogy nem lustasagbol vagy kimelesbol de nem birok annyit vagy még többet... itt vagyok 26 hetes és sajnos sokszor meg kell álljak pihenni!

A babaruhak kimosasa és pakolása meg odébb van...

2015. ápr. 12. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
annyit amennyit előtte (napi 3-4 óra a kertben, meg főzés, heti egy takarítás, heti két mosás, napi kétszer mosogatás), de 41. héten is így csináltam, igaz akkor már minden mindegy alapon. a lényeg hogy annál jobban ne terheld magad mint amennyire előtte le voltál.
2015. ápr. 12. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
En mindent ugyanugy csinalok, kivete a furdoszobaban a csempek letakaritasa. Eleg kemeny a viz nalunk, minimum hetente egyszer meg le kell csinalni. Nem erem el a csempet a furdokad felett, most nagyhassal nem allok fel a kad szelere. Valamint a vizkooldot se szeretnem belelegezni. Egyebkent mosok (csak a ferjem kihozza a kosarat az udvarra nekem), fozok (bevasarlasnal segit), takaritok (furdot leirtam, egyebkent mindent ugyanugy).
2015. ápr. 12. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Másodikkal 30. hétig dolgoztam, utána otthon takarítás, mosás, főzés! Most a harmadikkal itthon vagyunk ugyan( a másodikkal még gyed-en vagyok), de most is mosok,főzök , takarítok, magam sütöm a kenyerünket, és a kertbe is járok !:)
2015. ápr. 12. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Én mindent ugyanúgy csinálok, mint terhesség előtt. Bár az elején 6 hetes kortól pihennem kellett barnázás miatt, akkor csak azt csináltam meg amit végképp muszáj. De 12 hetesen ahogy elmúlt a veszély, mindent amit terhesség előtt is.
2015. ápr. 12. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!