Veszélyeztetett terhesen hogyan nyugtattátok magatokat?
Figyelemelterelés.
Olvass,nézz vidám filmeket,olvassgass itt.
Ez olyan borzasztó, hogy mindig van miért aggódni, és miközben aggódom, egyre idegesebb leszek, amiért ezzel még pluszban ártok a babának :-(( Ördögi kör.
És én még nagyon az elején vagyok, de volt már egy vetélésem, és nagyon szeretném ezt a picit.
1. válaszoló: ezek szerint te már a finisben vagy, te próbálj azért nem aggódni, mert innentől már (gondolom, bár nem írtad hány hetes vagy) életképes a pici, és bármi fellépne, biztosan megoldják a kórházban!
Múlt héten azt mondták, hátsó falon tapad, aztán vérezni kezdtem, kiderült, hogy eléri, sőt talán be is fedi a méhszájat, szigorú pihenőben vagyok.
Mesélj, nagyon sokat segítene sorstársakra találni :) Te most vagy terhes, vagy korábbi terhességednél volt ilyened?
Én sorozatokat néztem, próbáltam elterelni a figyelmem. Gagyi latinamerikai szappanoperákat néztem, mert a "normál" filmekre egyszerűen képtelen voltam annyira odafigyelni, hogy megértsem miről szól. Illetve, ha csak tehettem, hívtam barátokat beszélgetni, az nagyon jó volt.
Kitartást, nagyon drukkolok!
NÉZZ SOROZATOKAT,VIDÁM MŰSOROKAT CSAK ITT NE OLVASGASS!!!
TELE VAN HORRORISZTIKUS TÖRTÉMETEKKEL!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!