Veszélyeztetett terheség, mikor ír ki arra?
El kell mondanod a nőgyógyásznak is,hogy milyen helyen dolgozol különben honnan tudná?
És akkor biztosan kiír.
Szabad tudni mit dolgozol?Csak kíváncsiságból :)
Honnan tudta volna a nőgyógyász, hogy milyen helyen dolgozol, ha nem mondtad neki?
Egyébként csak akkor kell táppénzen lenned, ha a munkáltatód nem tud olyan pozíciót biztosítani, ami nem veszélyes rátok nézve.
Első vagyok.Mondjuk abban sem vagyok biztos,hogy ennek veszélyeztetett terhességnek definiálják -e.Mert végül is nem vérzel nem görcsölsz.Általában ilyenkor nem szabad dolgozni mert veszélyben van a magzat.
Bár ha a munkád veszélyezteti a terhességet lehet azt is így nevezik.De az orvos biztos megmondaná ha mondanád neki.
De a nőgyógyász ad javaslatot a háziorvosnak. És a második trimesztertől engem pl. a nőgyógyász tartott táppénzen, nem a háziorvos.
Magyarázd el részletesen a nőgyógyásznak, hogy mi is a helyzet. Szóból ért az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!