Veszélyeztetett terhes vagy?
Voltam, már nem vagyok szerencsére :D
Koraszülés veszélye mind a kétszer.
1. gyermek: munkahelyem miatt voltam veszélyeztetett. 40+5 napra született a lányunk sürgősségi császárral.
2. gyermek: sürgősségi császár miatt veszélyeztetett terhes vagyok. Császár lesz ismét. Remélem ez nem életbevágó beavatkozás lesz..
Én is csak voltam. Előző évben a 12. héten vesztettem el a babám. A következő terhességnél is begörcsöltem és véreztem a 7. héten. 12+5 hetesen jöhettünk haza a kórházból, utána is vigyáznom kellett magamra, sokat kellett feküdnöm és magnéziumon éltem.
38+4 naposan szültem, spontán és természetesen. Minden rendben volt.
Első vagyok. Nem tudják az okát egyszerűen beindulnak a fájások. Először 33 hetesen de 5 napot nyertünk a kórházban pont 34 hétre szültem.
Másodszor 29 hetesn kerültem be 10 perces fájásokkal de sikerült leállítani Hála Istennek. 37 hetes koromig infúzión voltam lábak csípő megemelve.40+2re szültem a nagyfiamat
Kedves 4-es sajnálom az első babádat.
Én folyamatosan nyílok, még csak 25 hetes vagyok. Remélem egy kicsit még marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!