Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozatok terhesen?...

Meddig dolgozatok terhesen? És mivel foglaltátok le magatokat otthon?

Figyelt kérdés
Én attól félek, hogy majd ha nem fogok már dolgozni, akkor halálra fogom unni magam.
2012. febr. 23. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez így is van. A 31. hétig dolgoztam, tehát 2 hónapot töltöttem otthon, a végén már naponta többször port töröétem....tényleg uncsi.főleg vidéken, faluban (télen)
2012. febr. 23. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én dolgoztam/tanultam mindegyikkel végig.És a születés után is. 3 gyerek, gyed alatt 2 diploma és 2 nyelvvizsga. Így nem unatkoztam
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig volt mit csinálnom:)

Állandóan kísérleteztem különböző kajákkal, átrendeztem a lakást, a szekrények tartalmát, és mindig takarítottam:)

AZtán angol szókincsfejlesztés céljából rákattantam a hidden objects játékokra:)

4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel a 8. hónap végéig. A főnököm nem akart hamarabb elengedni, de inkább már csak neki segédkeztem az utolsó időben, sőt azt is megengedte, hogy munkaidő alatt szaladgáljak babaholmi után.

A másodiknál nagyon berágott, hogy már megint elhúzom a csíkot, és elég hülyén viselkedett velem. Így a 3. hónaptól otthon maradtam.

A harmadik csak egy évet váratott magára, így eleve otthon voltam.

A negyediknél, már másik munkahelyen a főnököm nem engedte, hogy adott időben szúrjam magam inzulinnal, és adott időben egyek, így a diabetológus nem engedett dolgozni, 6 hetesen már itthon voltam. Az ötödik 2 évre rá született, tehát közben nem mentem vissza dolgozni.

Egyiknél sem unatkoztam itthon, de a létszámunkból kikövetkeztetheted, hogy nem is nagyon ismerem ezt a fogalmat :-)

2012. febr. 23. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
36-dik hetig dolgoztam. Ket hetig voltam otthon mert 38-dik hetre szuletett a kisfiam. Igy nem unatkoztam. Ez a ket het pont eleg volt arra, hogy kenyelmesen kivasaljam a baba ruhakat, agyenmut meg szepen kitakaritottam a hazat, hgoy egy ideig ne legyen gond. Kozben pihentem meg sutogettem. Ennek koszonhetoen fel is ugrott ram az utolso 2 hetben 4 kilo. :) Amig meloztam nem hiztam egyaltalan mert lekotott es eleg progos irodai melom volt. Ugyhogy ha ezt nezem, nekem szerence csak 2 het jutott otthon. :)) Mert unalmamban zabaltam volna.
2012. febr. 23. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
9.hétig kaptam egy lázgörcsöt aztán jött a magasvérnyomás!Őszintén rengeteget unatkozom:(Pedig sokat sétállok a kutyámmal orvoshoz is többet járok a vérnyomás miatt 1,5 szobás lakásban pedig nem nagyon lehet mozgolódni heti 2x takarítok.Párom messze dolgozik főzni 3 naponta főzök magamnak,sokat netezek.Persze a barátnők ritkán érnek rá,de alig várom rámnyissa valaki az ajtót.Szüleim családom 300km re van,de most éppen költözünk közelebb ott már a férjem is velem lesz hátha befejeződik az unatkozás.Én igazán rápihenek a szülésre,majd nem alszok nyugodtan kb15 évig :)26hkm
2012. febr. 23. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
7-8 hétig dolgozhattam. Dajka vagyok, nagy a fertőzés veszély, plusz cipekedni is kell. Én nem untam magam, valahogy teltek a napok, hetek. 5 hós terhesen volt az esküvőnk, arra szervezkedni stb. Utána vásárolgattunk.
2012. febr. 23. 13:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

1. válaszoló nagyon megnyugtattál, ugyanis április végén kötözünk vidékre. Annyiból lesz jó, hogy pár háznyira fognak tőlünk lakni a szüleim. Így hátha nem esz annyira unalmas. A költözés, a vásárlások, a mindennapi főzés, takarítás stb. remélem lefoglalnak majd. :)

2012. febr. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!