Meddig dolgozatok terhesen? És mivel foglaltátok le magatokat otthon?
Nekem mindig volt mit csinálnom:)
Állandóan kísérleteztem különböző kajákkal, átrendeztem a lakást, a szekrények tartalmát, és mindig takarítottam:)
AZtán angol szókincsfejlesztés céljából rákattantam a hidden objects játékokra:)
Az elsővel a 8. hónap végéig. A főnököm nem akart hamarabb elengedni, de inkább már csak neki segédkeztem az utolsó időben, sőt azt is megengedte, hogy munkaidő alatt szaladgáljak babaholmi után.
A másodiknál nagyon berágott, hogy már megint elhúzom a csíkot, és elég hülyén viselkedett velem. Így a 3. hónaptól otthon maradtam.
A harmadik csak egy évet váratott magára, így eleve otthon voltam.
A negyediknél, már másik munkahelyen a főnököm nem engedte, hogy adott időben szúrjam magam inzulinnal, és adott időben egyek, így a diabetológus nem engedett dolgozni, 6 hetesen már itthon voltam. Az ötödik 2 évre rá született, tehát közben nem mentem vissza dolgozni.
Egyiknél sem unatkoztam itthon, de a létszámunkból kikövetkeztetheted, hogy nem is nagyon ismerem ezt a fogalmat :-)
Köszönöm a válaszokat! :)
1. válaszoló nagyon megnyugtattál, ugyanis április végén kötözünk vidékre. Annyiból lesz jó, hogy pár háznyira fognak tőlünk lakni a szüleim. Így hátha nem esz annyira unalmas. A költözés, a vásárlások, a mindennapi főzés, takarítás stb. remélem lefoglalnak majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!