Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthon vagy Korházban?

Otthon vagy Korházban?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol hol jobb szülni?

Otthon? Kórházban?

Miért? Miért?

Kinek mi a tapasztalata?

2012. febr. 8. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a legbiztonságosabb helyen, ahol ha komplikáció merül fel rögtön közel van a segitség. Ne a mama kényelme legyen az elsődleges szempont, hanem a baba védelme. KÓRHÁZ.
2012. febr. 8. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel,én sem írhatok mást. Sürgősségi császárom lett,tehát jó volt hogy ott voltam és a gyerekemnek sem lett baja.
2012. febr. 8. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ma kb. minden harmadik szülés végződik császárral.

A régmúlt (és ilyenkor sokat emlegetett) időkben ezek szerint minden harmadik anya és/vagy baba halott lenne.

2012. febr. 8. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kórház - több olyan kismama is van a környezetembe, akiknek a szülése az utolsó pillanatban lett komplikált, és nem sokon múlt a baba és/vagy az ő életük. (Én meg eleve veszélyeztetett voltam :/ úgyhogy "alig várták", hogy megszülesszenek.)
2012. febr. 8. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én korházban szültem és nekem igy volt jü biztonságban éreztem magam ...segitettek mindenben sikeres gátvédelemmel szültem minden okés volt!!!Korház!!!
2012. febr. 8. 18:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kórház párti vagyok. Mindemellett tisztelem Dr. Geréb Ágnes elveit is. Terhesen én is sokat filóztam, mennyivel jobb lenne itthon, de mikor jöttek az 5 percesek (este 9-től hajnal 3-ig vajúdtam otthon, mert mégiscsak jobb, mint a rideg kórházi környezetben) éreztem azt a pontot, hogy akkor most indulni kell, és ha hazazavarnak, hogy ez még nem az (anyukám azt mondta, lehetetlen, hogy vajúdok, nem látszott annyira állítólag a szenvedésem de én éreztem :-( ) engem el se tudnak vontatni a kórház folyosójáról, mert azt éreztem, csak érjek oda, ott biztonságban leszek. Innentől kezdve nem kérdés: a következő babánál el se merengek az otthonszülésról.
2012. febr. 8. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem te lennél a legdepressziósabb, ha a babád egy komplikáció során a te kényelmed miatt halna meg!

2012. febr. 8. 18:36
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem avgyok terhes és nem szeretnék otthon szülni csak ugy elgondolkodtam ezen!Van 2 kisfiam és mind a kettőt korházban szültem!Csak kicsit reménykedte h valaki betéved aki otthon szült és elmeséli milyen volt és miért döntött ugy hogy otthon!És kiváncsi lennék hogy ez hogy működik!

2012. febr. 8. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz hogy a nagymamám bába volt, de egy percig sem jutott ezsembe hogy itthon szüljek! Én egyáltalán nem értek egyet az otthon szüléssel. Semmi gondom nem volt a szülésnél azzal, hogy kórházban voltam. Sőőőt! Még sok vért is veszítettem a szülés után hirtelen. Nem tudom mi lett volna ha otthon vagyok.
2012. febr. 8. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kórház!

Az utolsó héten lett faros a babám, ha itthon akartam volna szülni, abba belehalhatott volna a kicsi is meg én is.

2012. febr. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!