Ugye otthon teljesen más lesz mint a kórházban?
ajánlom a rugalmas hordozókendőt :)
minél többet vagy vele az elején később annál nyugisabb babád lesz. Az első 23 hónasp az ilyen is lehet: pocifájás miatt is és amiatt is, hogy valóban, akkor jó neki, ha érez.
Szerintem a kórházban én voltam egyedül, aki szoptatás után rögtön berakta a babáját a kocsiba. Én csak így tudtam pihenni. Ha sírt, akkor tudtam, hogy éhes. Itthon sem változott: evett - aludt kb. 3-4 hétig :)
Most is nagyon nyugodt baba (10 hónapos).
Próbáld meg úgy berakni, hogy melegen körbebugyolálod!
Nekünk a kórházban (=első 2 nap), nem nagyon volt olyan hogy szoptatás után, folyamatosan szerettek volna cicin lenni, azon aludni, max 20 perc után felébredtek ha átraktam őket, stb...
Itthol 3. nap szépen megjött a tej, elkezdtek jóllakni, etetés után kidőltek és átaludták a kiságyba tevést, meg az egész napot gyakorlatilag.
Én is úgy voltam, mint a 6. válaszadó. Evés után egyből visszatettem a kiskocsiba és szinte mindig végigaludta az egész időt a következő etetésig. Másképp nem is nagyon bírtam volna, annyira fáradt voltam. Néha ki-kinyitotta a szemét és kicsit "nézelődött". Mondjuk mi 10 napot voltunk bent. Otthon is így viselkedett még talán 1-2 hétig, azóta egyre kevesebbet alszik napközben, viszont éjjel egyre többet egyhuzamban.
De én is úgy láttam, hogy a legtöbb anyuka magánál tartotta a babát, mindez a bababarát kórházban. Viszont én nem itt szültem, csak átkerültünk, mert baj volt a babámmal. A másik kórházban éjjelre elvitték a gyerekeket és én napközben is azt láttam, hogy csak etetésre vették ki őket (háromóránként) és egyébként elvoltak, aludtak a babák. Nem tudom, hogy ez szoktatás kérdése-e, de jelentős különbséget láttam a két kórházban lévő babák között, pedig csak pár órásak, naposak voltak.
Kórházban alig tudtam felkelni, annyira fájt a gátsebem így végig mellettem volt az ágyban. Itthon külön volt. Teljesen jól el van egyedül is, köszöni szépen:)
3 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!