Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennel ha egy ev utan...

Mit tennel ha egy ev utan kiderulne hogy osszecsereltek a babakat a korhazban tehat nem a te babad van otthon veled?

Figyelt kérdés
Ezt almodtam az ejjel es sirva ebredtem,belegondolni is rossz volt hogy azt akit egy eve minden nap szeretgettem nem is az enyem,...
2010. okt. 14. 22:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mit tennék. Jó kérdés. Szerintem elájulnék, utána, ha felmostak megkonzultálnám a férjemmel, hogy mi legyen.
2010. okt. 14. 22:22
 2/18 anonim ***** válasza:

Azt a gyereket tartanám meg, akit felneveltem. Ez biztos. A fiamról nem tudnék lemondani semmi pénzért.

De ez lehetetlen. Még ott, a szülésnél azonnal rátették a kis karszalagot, én pedig az eszembe véstem az arcvonásait. Nem tudnám összekeverni egyetlen másik babával se.

2010. okt. 14. 22:26
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem cserélném vissza!
2010. okt. 14. 22:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nehéz belegondolni, de nem adnám vissza. Viszont a vér szerinti gyerekemmel és családjával is szoros kapcsolatot építenék ki! :)
2010. okt. 14. 22:30
 5/18 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam már ilyet! Annyira sírtam, majd megszakadt a szivem mindkét babáért; az igaziért is, aki természetesen valóban a sajátom, meg a másikért is, akiről álmodtam, hogy az enyém.

De ha ne adj Isten megtörténne, foglmam sincs mit tennék.

De szerintem ez nem nagyon fordulhat elő. Ahogy megszületik a baba, ráteszik a karszalagot. Még a magzatmáz is rászáradt a fiaim karszalagjára, annyira hamar rátették!

2010. okt. 14. 22:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem cserélném vissza a gyereket. Ha egy évig nem tűnt fel (pl. vércsoport, vagy bármi) alapján, hogy a gyerek nem az enyém, és saját gyerekemként szerettem, akkor nem fogom eldobni magamtól, csak mert a génállománya nem azonos az enyémmel.
2010. okt. 14. 22:33
 7/18 anonim ***** válasza:
bármilyen nehéz is visszacserélném,mindenkinek a saját családjában a helye és ott-is érzi jól magát.hiszen a külső és belső tulajdonságai genetikailag is a vér szerinti családjához hasonlítanak.amúgy történt már nem is egy ilyen csak nem hozzák nyilvánosságra.amiről én tudok kb.10éve volt de még a kórházban kiderült a csere a nővért ki is rúgták.
2010. okt. 14. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha kiderülne a lányomról, hogy nem az enyém, se tudnám odaadni senkinek, nem cserélném vissza. De ez nem fog kiderülni, különös ismertetőjeggyel született:-))
2010. okt. 14. 22:42
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Én sem adnám oda a fiamat semmi pénzért! Inkább családommá fogadnám a másik családot. Ha oda kellene adnom, miután nekem mondta, hogy anya, engem ölelget, és puszilgat, nekem szorítja a nyakam, hozzám bújik....

Nem soha. Ez nekem többet ér, mint a gének.

De amúgy kizártnak tartom, hogy el tudták volna cserélni, abban a pár percben, amíg nem láttam, küldtem vele az apját.

És különben is, ahogy a hasamra tették és rámnézett, már a szívembe véstem minden egyes vonását:)

2010. okt. 14. 22:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tényleg nincs ilyen helyzetre lehetőség,én a megoldásról is "álmot alkotok" most:a kórháztól elnyert pénzösszegből ikerházat építenék a két családnak,hogy együtt-egymás mellett élhessen a vérszerinti és a nevelt gyermekem,s ne kelljen elszakítani tőlem és a családtól /és a másik anyukától,családtól/ egyikőjüket sem.Kicsit olyan lenne,mint az elvált szülők egymás mellé költözése..mégis nagyon más!Ugyanis a tudat hogy az általam szeretett gyerkőc mégsem az enyém,de az enyémet más szeretgeti-felőrölheti a szülőpárokat.én bele is zavarodnék.És nem csak most,de ahogy cseperedik,ahogy az óvónők panaszolják,hogy húzgálja a lányok bugyiját,a tanító magatartászavart állapít meg stb. , úgy ezek a negatív dolgok erősen rombolhatják a köteléket egy ilyen szituban.
2010. okt. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!