Fogalmam sincs, mit tennék. Jó kérdés. Szerintem elájulnék, utána, ha felmostak megkonzultálnám a férjemmel, hogy mi legyen.
2010. okt. 14. 22:22
2/18 anonim válasza:
Azt a gyereket tartanám meg, akit felneveltem. Ez biztos. A fiamról nem tudnék lemondani semmi pénzért.
De ez lehetetlen. Még ott, a szülésnél azonnal rátették a kis karszalagot, én pedig az eszembe véstem az arcvonásait. Nem tudnám összekeverni egyetlen másik babával se.
2010. okt. 14. 22:26
3/18 anonim válasza:
Nem cserélném vissza!
2010. okt. 14. 22:27
4/18 anonim válasza:
Hát, nehéz belegondolni, de nem adnám vissza. Viszont a vér szerinti gyerekemmel és családjával is szoros kapcsolatot építenék ki! :)
2010. okt. 14. 22:30
5/18 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyet! Annyira sírtam, majd megszakadt a szivem mindkét babáért; az igaziért is, aki természetesen valóban a sajátom, meg a másikért is, akiről álmodtam, hogy az enyém.
De ha ne adj Isten megtörténne, foglmam sincs mit tennék.
De szerintem ez nem nagyon fordulhat elő. Ahogy megszületik a baba, ráteszik a karszalagot. Még a magzatmáz is rászáradt a fiaim karszalagjára, annyira hamar rátették!
2010. okt. 14. 22:31
6/18 anonim válasza:
Nem cserélném vissza a gyereket. Ha egy évig nem tűnt fel (pl. vércsoport, vagy bármi) alapján, hogy a gyerek nem az enyém, és saját gyerekemként szerettem, akkor nem fogom eldobni magamtól, csak mert a génállománya nem azonos az enyémmel.
2010. okt. 14. 22:33
7/18 anonim válasza:
bármilyen nehéz is visszacserélném,mindenkinek a saját családjában a helye és ott-is érzi jól magát.hiszen a külső és belső tulajdonságai genetikailag is a vér szerinti családjához hasonlítanak.amúgy történt már nem is egy ilyen csak nem hozzák nyilvánosságra.amiről én tudok kb.10éve volt de még a kórházban kiderült a csere a nővért ki is rúgták.
2010. okt. 14. 22:37
8/18 anonim válasza:
Ha kiderülne a lányomról, hogy nem az enyém, se tudnám odaadni senkinek, nem cserélném vissza. De ez nem fog kiderülni, különös ismertetőjeggyel született:-))
2010. okt. 14. 22:42
9/18 anonim válasza:
Én sem adnám oda a fiamat semmi pénzért! Inkább családommá fogadnám a másik családot. Ha oda kellene adnom, miután nekem mondta, hogy anya, engem ölelget, és puszilgat, nekem szorítja a nyakam, hozzám bújik....
Nem soha. Ez nekem többet ér, mint a gének.
De amúgy kizártnak tartom, hogy el tudták volna cserélni, abban a pár percben, amíg nem láttam, küldtem vele az apját.
És különben is, ahogy a hasamra tették és rámnézett, már a szívembe véstem minden egyes vonását:)
2010. okt. 14. 22:48
10/18 anonim válasza:
Mivel tényleg nincs ilyen helyzetre lehetőség,én a megoldásról is "álmot alkotok" most:a kórháztól elnyert pénzösszegből ikerházat építenék a két családnak,hogy együtt-egymás mellett élhessen a vérszerinti és a nevelt gyermekem,s ne kelljen elszakítani tőlem és a családtól /és a másik anyukától,családtól/ egyikőjüket sem.Kicsit olyan lenne,mint az elvált szülők egymás mellé költözése..mégis nagyon más!Ugyanis a tudat hogy az általam szeretett gyerkőc mégsem az enyém,de az enyémet más szeretgeti-felőrölheti a szülőpárokat.én bele is zavarodnék.És nem csak most,de ahogy cseperedik,ahogy az óvónők panaszolják,hogy húzgálja a lányok bugyiját,a tanító magatartászavart állapít meg stb. , úgy ezek a negatív dolgok erősen rombolhatják a köteléket egy ilyen szituban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!