Mi van a gyermeked lábán otthon?
Parkettás-járólapos a lakásunk, két zokniban is néha hidegnek érzem a lábát (harisnya+csúszásgátlós zokni). adjak rá csúszásgátlós mamuszt? vagy zoknimamuszt? esetleg szandált, ahogy a védőnő javasolta? tényleg kell itthon szandál vagy ún. benti cipő a lábukra?
utcára most egy béleletlen Linea és egy Dei tex bélelt bakancs van.
Kell, hogy a lakásban is bokatartósban legyen? vagy ez elavult nézet?
12 hónapos, 2-3 métert tud önállóan járni, de a léptei még bizonytalanok és többnyire mászik még
Én nem adnék rá zárt cipőt otthonra.
Harisnya, zokni, esetleg puha mamusz, vagy bőrtalpú bőrcipőcske
A mi ortopéd orvosunk sem ajánlott bentre cipőt.
Én is utálnék egész nap cipőben lenni,nem várom ezt el a gyerekemtől sem.
Én ajándékba kaptam szobamamuszt. Fogalmam sincs hol lehet kapni, de nekünk nagyon-nagyon bevált. Olyan mint egy sima zokni, csak vastagabb, és a talp részénél recés bőralj található.
Ilyen, csak egyszerűbb és olcsóbb változatban:
A kisfiam 1 éves, már stabilan jár. Rajta vagy vastag csúszásgátlós zokni van ( C&A-ba vettem, belül bolyhos), vagy olyan aminek az egész talpa gumi, de ez a zokni is vastag. Nem hideg benne a lába, bár ő amúgy is izzadós.
Nekünk is azt ajánlották, hogy otthon ne legyen rajta cipő.
Nekünk is parkettás-járólapos az otthonunk.
Mi nálunk általában zokniban van a csajszink mióta nagyobb,de régebben mikor még rugit hordott,akkor volt hogy a rugira ráadtam még egy zoknit,vagy épp alá..mikor hogy..
Cipőt vagy szandit soha nem adtunk rá itthon,de az egyik ismerősünknél általában szandiban van a gyerkőc,vagy papucsban,mamuszban..,de náluk azért is volt erre szükség,mert kicsit befelé van fordulva a kislány lába..
Nem tudom nálatok hogy van,de nálunk a lakásban általában olyan 22-23 fok van ilyenkor télen,és így van zokniban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!