Hogy érezted magad amikor először nem aludt otthon a gyermeked?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves. Most beteg, holnap viszem orvoshoz, de én csak csütörtöktől tudok szabira jönni. Így anyukám holnap elviszi hátha ott alszik. Ha nem akar, akkor persze hazahozzák akár az éjszaka közepén is, és majd anya alszik nálunk. Nem tudom, de már ezen kattog az agyam, hogy az én kisfiam nem alszik itthon. Nem hallom a mocorgását, szuszogását. Szerintem alig alszok majd az éjjel, holott tudom, hogy jó helyen van.2011. máj. 9. 21:13
1/6 anonim válasza:
Kicsit túlaggódod a dolgot szerintem. Nem idegenekre bízod. Ha még sosem aludt máshol, akkor viszont én nem betegen kezdenék vele próbálkozni. Inkább eleve menjen át hozzád anyukád, úgy a legjobb.
2/6 anonim válasza:
pont azert mert jo helyen van ,aludj csak nyugodtan! semmi baja se lesz! es ha korhazba kell fekudnie egy idore? akkor belehalsz? ha te igy fogod fel hogy aggodalmaskodsz amiert nem kell, o megerzi es akkor tenyleg rosszul fogja magat erezni.
3/6 anonim válasza:
Megértem az aggodalmad, főleg így, hogy beteg. Mi volt, hogy egy szabad estét akartunk csinálni, egy éves elmúlt a lányom, mikor megkértem anyukámat, hogy vigyázzon kicsit az unokájára és másnap délelőtt értemegyek. Elmentünk moziba, amit szinte végig sms-ezgettem anyummal, hogy mi történik, mi újság. Kértem csörögjön rám, mikor elaludt, de még így sem tudtam teljesen felengedni, olyan üres volt nélküle a lakás és nagyon hiányzott. Másnap délelőtt nyugodtan kitakarítottam és érte mentem, nagyon jó helyen volt, tudtam, hogy nem lesz ott semmi baja, mégis aggódtam. Sajnos ezt nem lehet szabályozni, biztos hogy ott fognak járni a gondolataid körülötte, de nem lesz semmi baja. Viszont arra készülj fel, hogy kisfiad is hasonlóan fog érezni és biztosan keresni fog, ezen ne is lepődj meg, hiszen neki te vagy a világ közepe. Próbáljátok meg otthoni környezetben és ahogy már írták, inkább anyukád menjen hozzátok.
4/6 anonim válasza:
Nem éreztem magam rosszul, egész pici koruk óta alszanak valamelyik nagyinál a gyerekek, szeretik egymást, én meg szeretek néha kikapcsolódni. Ettől nem vagyok szar anya, nem idegenre bízom őket, hanem a szüleimre és a férjem szüleire.
5/6 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mi a baja a kisfiadnak. Ha csak egy enyhe betegség, akkor lehet, hogy már az első külön töltött estét jól viseli. Az enyéim 3 éves koruk előtt egyáltalán nem aludtak máshol, pedig a nagyszülők a közelben laknak. Ha még nálatok sem altatta más, ráadásul most beteg is, lehet, hogy nyűgösebb, nem biztos, hogy jól fogja viselni. Az is lehet, hogy feleslegesen aggódsz. Jobb lenne, ha anyukád menne hozzátok, és a fiad maradna a megszokott helyén.
6/6 anonim válasza:
Nem értem hogy a hsz-omat miért kellett lepontozgatni? Ezen élitek ki magatokat?
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!