Milyen tápszert kap 1-1,5 éves gyermeked? Miért azt? Vidéki anyukák, akiknek van otthon tehenük, adtok 1 éves babának tehén tejet? (Miért igen, vagy miért nem? )
A 10 hónaposom simán kapja a tejet, semmi gondja vele. Sajnos indokolatlanul elterjedt, hogy a gyerekeknek milyen káros a tej, pedig ez nem igaz, viszont a tápszer igenis rossz! Bizonyított tény - lehet utánanézni - hogy egy tápszeres baba tápcsatornájában máris ott vannak az úgynevezett patogének, vagy rothasztó baktériumok, amelyek kifejezetten károsak, a rák kialakulásáért is elsősorban ezek felelősek. Amelyik baba nulla napos korától tápszeres, az bizony azonnal nagyon rosszul startol. A tehéntej sokkal kevesebb galibát okoz, ráadásul gondoljunk már bele, a mindenféle allergia a mai kor problémája, nagyanyáink idejében még hallani se hallottak effélét, pedig ott bizony ha valamiért nem kapott a baba anyatejet, azonnal "feles tejjel" etették, azon nőtt fel.
Sajnos a mai gyerekorvosok nagyrésze is a hülyeséget szajkózza, egyszerűen azért, mert a múlt rendszer alatt kifejezetten akarták a tévhiteket oktatni, ezen nőttek fel, mostanra pedig a gyógyszerlobbi olyan erős - és a tápszerek is ide tartoznak - hogy minden sz...rt megvetetnek a szülőkkel, mert csak az a jó. Pedig ha valaki mélyebben utánanéz, meglepődne!
07.59es folyt.
szóval a védőnő is mondta, hogy nyugodtan adhatom, én sem látok benne veszélyt, nálunk nincs tejérzékeny, a gyerek is szereti.
A 4 éves azt issza régóta, olyan 1,5 éves kora óta ha jól emlékszem, semmi baja.A kicsi 2 éves, adnám én neki, de olyan tejallergiás, mint a huzat.2 hónapig volt tejem , addig ha csak egy pici sajtot ettem máris csupa ekcéma volt. Pedig nem ittam tejet szoptatás alatt. Szóval szegénynek fogalma nincs a tejtermékekről sem.
Ez az egész genetika, nem hinném, hogy bármi köze van a tejhez közvetlenül.
Kedves 80%-os válaszoló!
A 3 éves gyermeked még egyszer sem volt beteg soha? Ejha, gratulálok! Ha viszont ennyire nagyon a dolgok mélyére nézel, mint ahogyan tetted ezt a tejfogyasztással kapcsolatban, akkor olvass utána, hogy jó-e az, ha a gyermek 3 éves koráig egyszer sem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!