1 éves babával otthon lévő anyukák, ti hogy bírjátok otthon?
Attól félek, ez még egyáltalán nem a hiszti-korszak, csak nyiladozik a csipájuk...
Kisfiam 15 hónapos, nálunk az este a kritikus, amikor már fáradt. Ilyenkor belém csimpaszkodik, hogy lépni sem tudok tőle...és őszintén, ilyenkor már én is nagyon fáradt vagyok, nem bírom annyira emelgetni, jön a kistesó. Sokszor gondolkodom azon, hogy ha nem volnék terhes, mennyire bírnám a gyűrődést.
Amúgy még bírom, és szeretek vele itthon lenni. Délelőtt sétálunk, kaja után alszik. Délután kiköltözünk az udvarra, ő pancsikol meg kutyázik. Csak ugye folyton a sarkában kell lenni, és ez fárasztó. Viszonylag jól elfoglalja magát, csak szerintem egy óra játék után már unatkozik.
Ha valamit elvesz, vagy el akar venni, ami nem neki való, adok helyette mást a kezébe. Már ha rászólok, hogy 'nem, az nem játék' vigyorog, és nyújtja felém. A csimpaszkodást még én sem tudom kezelni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!