Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírjátok otthon ezt a...

Hogy bírjátok otthon ezt a meleget babáitokkal?

Figyelt kérdés
Nálunk lassan 31 fok van bent a lakásban. Rólam már mindenhonnan folyik a víz. Kisfiam 1 hós, 10 óta alszik, pedig délelőtt nem szokott, csak 1órát, délután alszik sokat. Lehet hogy a nagy melegtől alszik? Már nagyon nehezen elviselhető ez az idő. Kb mikor mehetünk vele először Balcsira?
2011. júl. 10. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Viszonylag jól bírjuk.

A nappalink elég hűvös, egész nap ott vagyunk. Ő játszik a játszószőnyegen, ha elalszik, hagyom ott, nem cipelem a tetőtéri szobájába. Ő is sokat alszik, elpilled a melegtől. Rengeteget kínálgatom vízzel, vizezett almalével, iszik is bőven.

Tegnap grilleztünk, abból maradt, még főzéssel sem kell melegítenem a lakást. Egész nap pihenünk, babázunk, ha a gyerkőc alszik, mi is szundítunk egyet a férjemmel. :)

4 hónapos a babánk

2011. júl. 10. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk "csak" 27 fok van. Ez is meleg, a gyerekek elvannak, amíg nem álmosodnak. És ha eszükbe jut, milyen jó is lenne kimenni! 3 éves lesz a lányom, igazi kinti gyerek, imád az udvaron lenni, neki ez bezártság. És kitalál és csinál sok olyat idebenn, amit nem kéne.

Kicsik (11 hós ikerfiúk) már egyet fürödtek a kádban, hogy hüljenek, most egész jól elvannak, mászkálnak a hűs parkettán.

Délután meg ha aludtak egyet, megyünk a kertbe medencézni. :-)

Hát, Balcsira nem mennék még vele. Itt lakunk tőle 7 km-re, de még nem voltunk a gyerekekkel. Lányommal voltunk Zkarosban, azt élvezte, de akkor még a fiúk nem voltak,7-8 hós körül volt akkor.

2011. júl. 10. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk szerencsénk van, mert egy régi házat újítottunk fel, aminek fél méter vastag falai vannak. Így "csak" 26 fok van bent, a hálóban kb 25. Ott alszik a 4 hónapos kislányom, de szinte egész nap. Még enni is ébreszteni kell, mert nem ébred fel, hogy éhes. Nem bírják szegény babák a nagy meleget. Amikor múlt 7en hidegek voltak szinte alig aludt egész nap.
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 1.5 hós a kislányom, nagyon nyűgös, alig alszik, óránként cicit akar, itt 27 fok van bennt. Éjjel aludt sokat,de 2 napja a nappal az katasztrófális. Ma már fürdettem langyos vízben is és egész nap ölben van :) Örülök,ha alszik így egy órát...
 5/7 anonim ***** válasza:

az en 11 honapos kislanyom egesz nap rajtam log es cicit akar, szinte mindig belealszik:)) (kb olyan mint szuletese utani 2-3 honap, szopik-alszik)

a gond az h a vizet nem issza

van h nyugos, es ha nem alszik, ordit h menjunk ki a kutyushoz jatszani...

2011. júl. 10. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon nehezen,alig élek.A kicsikém 11 és fél hónapos remekül elvan,annyira,hogy ma kezdett el elengedett kézzel járni.Persze sokat alszik szerencsére,mert addig én is döglök.
2011. júl. 10. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát végül is nálunk is elég nyugis nap lett így a végére. Most este kezd kicsit nyűgösködni, de ilyenkor már amúgy is, mert jól kifárad. 32 fok van a szobában, ventilátor sem ér semmit. Ötletem sincs, hogy mit csináljak, hogy ne legyen ilyen meleg. :(
2011. júl. 10. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!