Anyukák akiknek a párja külföldön dolgozik Ti pedig egyedül otthon a picivel hogy birjátok?
Elsorban azokra gondolok akiknek a párja a pici születése után vállalt külföldön munkát.
4 hónapos a fiunk és az anyagi helyzet javulásáért a párom abban gondolkodik,hogy kimegy külföldre,mert kapott egy jó ajánlatot,én viszont egyenlőre rettegek a gondolatától is. Tény,hogy sok a hitelünk,de ha belegondolok hogy itthon maradok 2 gyerekkel (nagyobbik 6 éves)és egy kertes házzal egyedül.....
Aki így él irjon nekem légyszives hogy lehet ezt elviselni? Milyen hatással van ez a kapcsolatokra? Nem romlott meg? Bizalom?Viták? stb... Ugy félek én ettől:-((( Hogy lehet ezt féltékenység nélkül birni,de őszintén?
Szia! Én nem akarlak elkeseríteni, de ez nem a legjobb ötlet. Párom is sokat gondolkodott rajta 1 éve, hogy megy Ausztriába dolgozni az anyagi helyzetünk miatt, aztán azóta már 18 hónapos a lányunk és még mindig itthon van. Anyagilag nagyon rosszul állunk, de úgy gondolom, hogy még fél évet kibírunk, ha eddig kibírtuk, aztán utána én is visszamegyek dolgozni és akkor egy kicsit több lesz a pénz.
Bár a pénz nagyon sokat jelent mostanában, de nem minden. Tényleg jó hármasban elmenni valahová, kimenni sétálni, elmenni a Balatonra, és tényleg az sem utolsó szempont, hogy nem vagy egyedül, ha lefekszel ott van a párod és ha bármelyikőtöknek nehéz napja volt, meg tudjátok beszélni. Ha nincs veled senki, csak alkalmankként, ez nem adatik meg és szerintem nagyon nehéz az egész családnak.
Ha a párom kiakad az itthoni helyzet miatt és főként a munkahelye miatt, akkor mindig menni akar, de szerintem nem is akarja igazán, mert még mindig itthon van és a lánya a mindene. Tehát ezt a dolgot nagyon meg kell gondolnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!