Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Éreztétek úgy magatokat pár...

Éreztétek úgy magatokat pár hetes terhesen hogy olyan "üresek" vagytok? És ténylegesen elment a baba?

Figyelt kérdés
Úgy értem a kérdést, hogy én 8 hetes vagyok, és egyáltalán nem érzem a hasamnál lent hogy lenne ott valaki.Vannak egyéb tünetek, meg láttunk már élő babát uhán, de valahogy olyan fura, mintha üres lennék.Voltam már 3* terhes, akkor más érzés volt, éreztem, tudtam hogy ott a baba.Volt már két vetélésem, azért kérdem.
2015. jan. 26. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem 7 vetélésem volt és a 8. terhességemnél amíg nem kezdett el mozogni addig égig úgy éreztem h nincs ott semmi.De szerintem ez csak azért van így mert nem mered elhinni h tényleg van ott valaki és minden rendben van!

Nyugodj meg ne idegeskedj és próbálj meg pihenni éa ne gondolkozz a vetéléseiden!

Sok sikert!

2015. jan. 26. 12:39
 2/2 Arobi ***** válasza:

Na ehhez nem bírok hozzászólni ,de aranyosak vagytok. Nem abortuszra jártok,hanem babát akartok ! Sok sikert,és áldást kívánok !

szia Rb/bert

2015. febr. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!