Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várók, őszintén ti...

Babát várók, őszintén ti csinosnak vélitek magatokat terhesen, tetszetek magatoknak vagy úgy vagytok vele hogy ez egy átmeneti "elformátlanodás" és alig várjátok hogy visszatérjetek eredeti alakotokba?

Figyelt kérdés
Vagy épp hogy büszkén viselitek a nagy pocit stb.? Az elformátlanodást úgy értem, hogy aki úgy éli meg. Vagy mondjuk nagyon vizesedik vagy ilyesmi. Mikor tükörbe néztek csinosnak találjátok amit láttok?
2013. máj. 5. 12:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon szépnek éreztem magam, mindenki mondta is, hogy csinos kismama vagyok. Büszke voltam a pocakomra is. Aztán később néztem vissza a képeket, amik terhesség alatt készültek, hát most hatalmasnak látom magam rajtuk! :)
2013. máj. 5. 13:05
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
felül szinte semmit sem változtam, az alsó lábszáram is vállalható maradt, én fenékben és csipőben szedtem fel. még most sem vagyok hatalmas, mivel világéletemben filigrán voltam, de azért hozzám képest megváltoztak az arányok. nem tetszik, de nem is riaszt, nem pánikolok, h jajj, most mi lesz, de nem is vagyok büszke a terhességre. elfogadom,h ez egy állapot és tudom, h ha megszülök (az ésszerűség határain belül) mindent meg fogok tenni azért, h újra olyan legyek, mint rég. nem az alakommal vagyok elfoglalva, a dolgok rendje, hogy változik és "növök" - de "az áldott állapot a legeslegszebb korszak az életemben és minden állapotos nő gyönyörű" filozófiát se tudom magaménak érezni. helyén kezelem, úgy érzem.
2013. máj. 5. 13:06
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Mindegyik terhességemnél büszke voltam/vagyok a pocimra és csinosnqk, nőiesnek érzem magam. Szerencsére csak a pocim nő, nem vizesedek.

2 gyerkőc és 38 hetes pocaklakó anyukája

2013. máj. 5. 13:11
 4/18 A kérdező kommentje:

Onnan ötlött ez fel bennem hogy van egy barátnőm akivel most egyszerre vagyunk terhesek ő pár héttel nagyobb én a harmadik babámat várom. Még jó pár hetünk van hátra de ő kezdetektől minden alkalommal elmondja hogy alig várja hogy megszüljön, utálja magát így, utálja hogy ilyen hatalmas (normál méretű kismama nem túlsúlyos, de nem is csontsovány , átlagos) és hogy lehet ezt szeretni. Legszívesebben ki se jönne a házból azt mondja.

Én meg a másik véglet vagyok (gondolom azért is mivel panaszmentesek a várandósságaim) imádok terhes lenni büszke vagyok a pocakomra, legcsinosabbnak érzem magam szinte terhesen, sokkal szebbnek mint "alap állapotban". Olyankor ezerszer kritikusabb vagyok magammal szemben minden kis zsírpárna őrületesen zavar stb.

Na és tegnap már odáig jutott hogy csak én vagyok ilyen "hülye" hogy ezt élvezem, most nem az a kérdés hogy megsértődjek e ezen:) hanem hogy csak én vagyok tényleg ilyen "hülye" hogy tetszik amit látok??

2013. máj. 5. 13:17
 5/18 anonim ***** válasza:

Én csininek érzem magam, a pocakomra pedig nagyon nagyon büszke vagyok :) Szeretek várandósnak lenni, a sok aggodalmat leszámítva :) Eddig 5kgt híztam, de egyáltalán nem figyelek oda, eszem amit megkívánok!Persze 20kgt nem célom hízni :D Ha majd emgszületett a kislányunk ráére a kilókkal foglalkozni! :)

21hkm

2013. máj. 5. 13:20
 6/18 anonim ***** válasza:

2. vagyok

biztos azon is múlik, h milyen a terhességed. az enyémben nincsenek nagyon komoly komplikációk, de azért messze nem problémamentes, sőt. én sokat aggódom a babámért, valahányszor valami problémám van, azonnal ott szorongás, h úristen, hogyan éli ezt meg a baba a pocakomban. ezért nem tudok olyan felhőtlen és felszabadult lenni, mert mindig attól tartok, h neki egy kicsit viszontagságos a terhesség. pedig vele mindig minden rendben van, de azért amikor itthon fekszem lázasan és tömnek antibiotikummal, meg szanaszét köhögöm magam és érzem, h rázkódik a baba, az neki se lehet olyan hawai. és akkor ez még csak egy a sok közül, ami azalatt a 6 hónap alatt történt, h egy testben élünk :)

2013. máj. 5. 13:24
 7/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon jól érzem magam! Lassan 20. hét jön, 4-5 kg híztam.

Csinosnak látom magam:) de csak a poci miatt;) imádom, hogy látszik!

Hamar ledobom a kilókat, nem rettegek, anya leszek. Lesz időm fogyózni.

[link] -itt 18 hetes körül lehettem, azóta sokat nőtt a pocim, és a pici is imád rúgdosni:)

2013. máj. 5. 14:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Én nekem sajnos csak még rá tett mert amúgy is túlsúlyos vagyok,,,szóval én nem érzem jól magam
2013. máj. 5. 14:43
 9/18 anonim ***** válasza:
En szerettem babat varni, csinosnak ereztem magam. Egyhez ragaszkodtam: kismamaruhakat csak farmerbol hordtam, egyebkent ugyanazt a zara-h&m-akarmilyen fast fashion ruhat hordtam, mint mindig, ket szammal nagyobb meretben. Ez nekem fontos volt, mert igy kivulrol onmagam maradhattam, jol esett. 14 kgot hiztam, 10 a szuloszoban maradt, a tobbi... most egy eves a kiscsaj, es 5 kgval vagyok vekonyabb, mint valaha. Nem aggodtam a sulyomon soha, jo volt a pocakos let.
2013. máj. 5. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Aki a képet linkelte... Irigy vagyok!!!:) csinos kismami vagy!!!
2013. máj. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!