Babát várók, őszintén ti csinosnak vélitek magatokat terhesen, tetszetek magatoknak vagy úgy vagytok vele hogy ez egy átmeneti "elformátlanodás" és alig várjátok hogy visszatérjetek eredeti alakotokba?
Mindegyik terhességemnél büszke voltam/vagyok a pocimra és csinosnqk, nőiesnek érzem magam. Szerencsére csak a pocim nő, nem vizesedek.
2 gyerkőc és 38 hetes pocaklakó anyukája
Onnan ötlött ez fel bennem hogy van egy barátnőm akivel most egyszerre vagyunk terhesek ő pár héttel nagyobb én a harmadik babámat várom. Még jó pár hetünk van hátra de ő kezdetektől minden alkalommal elmondja hogy alig várja hogy megszüljön, utálja magát így, utálja hogy ilyen hatalmas (normál méretű kismama nem túlsúlyos, de nem is csontsovány , átlagos) és hogy lehet ezt szeretni. Legszívesebben ki se jönne a házból azt mondja.
Én meg a másik véglet vagyok (gondolom azért is mivel panaszmentesek a várandósságaim) imádok terhes lenni büszke vagyok a pocakomra, legcsinosabbnak érzem magam szinte terhesen, sokkal szebbnek mint "alap állapotban". Olyankor ezerszer kritikusabb vagyok magammal szemben minden kis zsírpárna őrületesen zavar stb.
Na és tegnap már odáig jutott hogy csak én vagyok ilyen "hülye" hogy ezt élvezem, most nem az a kérdés hogy megsértődjek e ezen:) hanem hogy csak én vagyok tényleg ilyen "hülye" hogy tetszik amit látok??
Én csininek érzem magam, a pocakomra pedig nagyon nagyon büszke vagyok :) Szeretek várandósnak lenni, a sok aggodalmat leszámítva :) Eddig 5kgt híztam, de egyáltalán nem figyelek oda, eszem amit megkívánok!Persze 20kgt nem célom hízni :D Ha majd emgszületett a kislányunk ráére a kilókkal foglalkozni! :)
21hkm
2. vagyok
biztos azon is múlik, h milyen a terhességed. az enyémben nincsenek nagyon komoly komplikációk, de azért messze nem problémamentes, sőt. én sokat aggódom a babámért, valahányszor valami problémám van, azonnal ott szorongás, h úristen, hogyan éli ezt meg a baba a pocakomban. ezért nem tudok olyan felhőtlen és felszabadult lenni, mert mindig attól tartok, h neki egy kicsit viszontagságos a terhesség. pedig vele mindig minden rendben van, de azért amikor itthon fekszem lázasan és tömnek antibiotikummal, meg szanaszét köhögöm magam és érzem, h rázkódik a baba, az neki se lehet olyan hawai. és akkor ez még csak egy a sok közül, ami azalatt a 6 hónap alatt történt, h egy testben élünk :)
Én nagyon jól érzem magam! Lassan 20. hét jön, 4-5 kg híztam.
Csinosnak látom magam:) de csak a poci miatt;) imádom, hogy látszik!
Hamar ledobom a kilókat, nem rettegek, anya leszek. Lesz időm fogyózni.
[link] -itt 18 hetes körül lehettem, azóta sokat nőtt a pocim, és a pici is imád rúgdosni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!