Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel húzódott vissza a hasatok az eredeti állapotába?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 13:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Bocs az offért,de ez engem is érdekelne!! :)

26+2 hkm

2013. jan. 31. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem tornáztam,de szép lassan visszafogytam a kezdő súlyomra és most 4 év után kezdek közelíteni az eredetihez,pedig a sulyom annyi már mint elötte.
2013. jan. 31. 13:46
 3/15 anonim ***** válasza:
a 6 hetes kontrollon már meg sem látszott h szültem, de kb 4 héttel utána sem mondta volna meg senki....amúgy nagy hasam volt....
2013. jan. 31. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Kb. fél év alatt húzódott vissza arra az állapotra, ami aztán maradt is.

Az eredetire? Sosem. :o)

Pedig kilóban kevesebb is vagyok, mint a három gyerek előtt, de a hasam azért lazább.

Biztos sporttal lehetne tenni érte, de ennyi energiám meg nincs.

2013. jan. 31. 13:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem szinte azonnal. Az orvosom már a kórházban mondta, hogy meg sem látszik rajtam, hogy most szültem.

Ez egyébként alkatfüggő. Ismerek olyat, aki így volt, mint én, és olyat is, akinek sokáig tartott, hogy visszaálljon.

2013. jan. 31. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Irigyelni tudom azokat akiknek hamar visszaáll...hihetetlen mázlisták..
2013. jan. 31. 13:54
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is írigy vagyok! Nekem 9 hónapos a pici de még mindig lityi-lötyi kicsit!
2013. jan. 31. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:

10 napja szültem, mostanra olyan, mint volt, a köldököm mehetne még beljebb. Súlyra is maradt a szülés előtti.

De ez teljesen genetika- és mázlifüggő. A hat hetes kontrollon már általában jól néz ki a többségnek. (Azt mondják, gyerekszámfüggő is, minél többedik gyerek, annál nehezebben húzódik össze a méh.)

2013. jan. 31. 14:09
 9/15 anonim ***** válasza:

Én hallottam olyat is,hogy a gyermekágyas időszakot ki kell feküdni(vagy legalább is egy hét ajánlott)miután hazamentek a picivel a kórházból és akkor tuti lapos lesz a hasatok,mert a háton fekvés is elősegíti a ,,laposodást,,.

De hogy ebből mi igaz nem tudom,mert még nem szültem,első babámat várom.

26+2 hkm

2013. jan. 31. 14:22
 10/15 anonim ***** válasza:
18 hós a lányom,a súlyom 4kiló híján a kezdő,de a hasam..borzalom!!!császárral szültem egyébként
2013. jan. 31. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!