Mikor áll vissza a hasunk, az eredeti állapotába?
Szombaton lesz 1hónapos a Kisfiam,és a súlyom annyi mint mielőtt terhes lettem,de a régi nadrágjaim nem jók rám,még mindig a kismama nadrágomba járok.Mit lehet tenni?
Bocsi,lehet nem gusztusos,de tennék fel róla képet.
Ez már csak bőrdarabka.Azt hozzá kell tennem,hogy a Kisfiam 4000gr és 58cm volt. :D
Hát még csak nemrég szültél, akár több hónap vagy akár 1 év is lehet, mire visszaalakul valamennyire! De ugyanolyan szerintem soha nem lesz:(
Én is annyi voltam szülés után 2 héttel, mint elötte, de 2 számmal kellett nagyobb nadrág a hasam miatt. Most másfél éve szültem, már rám jönnek azok a nadrágok, ill. fazontól függően max. 1 mérettel kell nagyobb.
Ez egyénfüggő! Függ attól, hogy mennyit híztál, mennyire rugalmas a bőröd, sima vagy császáros szülésed volt-e, stb...
24 évesen, 8 éve szültem a kislányunkat, 50 kg-ról indultam, keveset híztam. 8-9 kilót. Szülés után minden felesleg lement rólam, mire kijöttem a kórházból. A hasam 3-4 hónap múlva ugyanolyan volt, mint terhesség előtt. Most, 32 évesen várom a kistesót, 60 kg-mal estem teherbe, és császárra készülök... Szóval most nem valószínű, hogy olyan szerencsés leszek, mint az első gyerkőccel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!