Abortusz után 9-10 nappal milyen lehet a méhszáj állapota? Mármint hogy mennyire áll vissza "eredeti" állapotába?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a régi "formáját" sosem nyeri vissza, de ennyi idő után mégis milyen lehet?2009. jún. 24. 22:46
1/5 anonim válasza:
ne haragudj ne pontozzzatok le kérlek:(,nem a kérdésre vàlaszolok.kéRdeznék,hogy abortuszod volt?mert nekem most lesz a héTen,és félek nagyon:(.kérlek irj le pär dolgot hogy hogy zajlott:(.köszönöm
2/5 anonim válasza:
Kedves első!valami baj van a babáddal,hogy elakarod vetetni?remélem,nem becsuszott babab....és pafff te kinyirod,már bocs de reménykedem,hogy te nem a gyilkosok táborát erősited!
Ha Valami baj van akkor meg bocs,nem szóltam
3/5 anonim válasza:
mi a jelentősége ennek?
az a fontos, hogy amikor majd babát vársz, addigra hlyrejöjjön amennyire csak lehet :)
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Igen, 9 napja volt abortuszom, sajnos rajtam kívülálló okok miatt. Fizikailag már teljesen jól vagyok, a lelki sebek gyógyulnak lassan. Ha kérdésed van, nyugodtan írj privát üzenetet, ha tudok, segítek, vagy válaszolok a kérdésedre.
2009. jún. 24. 23:05
5/5 anonim válasza:
Természetesen visszaáll, de idő kell hozzá.A két abortuszos nőtől kérdezném, hogy akarnak e még babát?Ha nem vagyok túl indiszkrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!