Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után mennyi idővel...

Szülés után mennyi idővel húzódott vissza a hasatok az eredeti állapotába?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 13:44
1 2
 11/15 frászkarikaborsó ***** válasza:
Pár hét után már senki meg nem mondta hogy szültem, igaz nem az eredeti állapot volt mert az szép izmos has volt, most meg csak simán átlagos. Irigyelni lehet, de terhességi cukros voltam szigorú diétával, szóval kb borítékolható volt hogy nem lesz rajtam felesleg. 53 kilóval jöttem ki a kórházból...
2013. jan. 31. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Már a kórházban, 1 nappal a szülés után alig volt hasam. Szinte mindenkinek nagyobb volt nálam a hasa. 6 hónapja szültem. Még egy nagyon picike van, ahhoz képest mondom, hogy nekem terhesség előtt befelé fordult szinte olyan vékony voltam. Sokan mondják, hogy jobban nézek ki, mint várandósság előtt.
2013. jan. 31. 15:25
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Most várom első babámat. Én vékonyan kezdtem a terhességet, bár azt nem mondanám, hogy nagyon lapos hassal. Most 26 hetes és már plusz 8 kilónál tartok, ami persze nem olyan nagyon feltűnő, mivel magas is vagyok. Azért a pocakom már szépen gömbölyödik és kíváncsi vagyok szülés után mire számíthatok majd. De úgy látom sokak véleménye, hogy genetikán és szerencsén múlik... Hát bízzunk a legjobbakban! :)

2013. jan. 31. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Mikor kitoltak a szülőszobáról, már akkor lapos volt a hasam, igaz eléggé lötyögött. Mondtam is h RR megirigyelhetné :D 1-2 héttel szülés után már a régi volt.
2013. jan. 31. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Az eredetire 9 hónappal a szülés után. Előtte hónapokon keresztül 3 centivel nagyobb volt a derekam kerülete, mint eredetileg, aztán egyszer csak visszaállt. Sok helyen azt írják a test teljes regenerálódásához annyi idő kell, mint maga a terhesség, nálam bejött.
2013. febr. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!