Szülés után a mellbimbó udvar mérete visszaáll az eredeti állapotára?
Lehet, hogy visszanő lehet, hogy nem.
Génektől is függ.
Lehet, hogy még tovább fog nőni és az egész melledet befogja fedni. :D
Terhesség alatt picit megnőtt a mellem, vele együtt a mellbimbóm is, de nem durván. Szoptatás alatt meg minden duplájára nőtt...te jó ég...volt két mellem nagy barna pacákkal (amit mellbimbónak neveznek amúgy), én meg sehol sem voltam mögöttük...:)
Aztán ez visszaállt nekem, most már tök normális minden, mint volt.
Első,ne hozd rám a frászt :D második,reményt öntesz belém!
utálom ezeket a nagy tejcsárdákat,soha nem volt ekkora mellem..persze próbálok úgy gondolni az egészre,hogy ezekkel fogom táplálni a babám,de hát nem csak anyucinak kell lenni,hanem partnernek is,na meg jó lenne,ha később úgy tudnék a melleimre tekinteni,hogy nem borzaszt el a látványuk..:(
Nekem is normál volt ráadásul világos rózsaszín az volt az egyetlen dolog amit szerettem a cicimen.
Aztán 2 terhesség során besötétedett, sötétbarna lett és megnőtt a mérete. Ocsmány. És nem ment vissza sajna, pedig már több mint egy éve nem szoptatok. (2 éves a kisebbem).
Gondolom már nem is fog:( ez van.:((
Jajj, jajj, ez elkeserítő... :((
A férjem a cicieimet szerette bennem a legeslegjobban, na nem azért, de tényleg szépek voltak ;PP
Terhességem kezdetétől alig vártam, hogy besötétedjen, mert azt olvastam, úgy "kell" lennie.
Na most már olyan csúnya nagy barna udvara lett a cicimnek, hogy minden melltartón és felsőn átsejlik a 10 cm-es párizsi...párom is csak méreget, nem igazán tetszik neki :((
Remélem vissza fog rózsaszínűvé és szép formájúvá válni!!! :)
Én szeretnék hinni benne!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!