Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várók, őszintén ti...

Babát várók, őszintén ti csinosnak vélitek magatokat terhesen, tetszetek magatoknak vagy úgy vagytok vele hogy ez egy átmeneti "elformátlanodás" és alig várjátok hogy visszatérjetek eredeti alakotokba?

Figyelt kérdés
Vagy épp hogy büszkén viselitek a nagy pocit stb.? Az elformátlanodást úgy értem, hogy aki úgy éli meg. Vagy mondjuk nagyon vizesedik vagy ilyesmi. Mikor tükörbe néztek csinosnak találjátok amit láttok?
2013. máj. 5. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én 2x voltam eddig pocakos,mindkétszer jobban éreztem magam mint utána...valahogy szoptatás alatt rám jobban jönnek a kilók, és nehezebben megy le...én inkább érzem magam "bálnának" most(5hós a pici)mint pocakosan, pedig nincs rajtam sok, csak 5-6 kg.
2013. máj. 5. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
en nagyon elvezem a pocakos letet. A 34. hetben jarok es 7 kg-t szedtem fel. Szeretnem visszakapni a regi alakom, de raerek szules utan foglalkozni ezzel :) Most is csinosnak es szepnek erzem magam, foleg hogy nem vagyok meg 60 kg se :)
2013. máj. 5. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:
ÚÚÚ én imádtam a várandósságot!!! Nagyon kisimultam, dús hosszú hajam lett, és mindenki szerint sugároztam a büszkeségtől és a boldogságtól! Hála istennek nem híztam szinte semmit, és nagyon energikus voltam végig, csak az első 3 hónap volt émelygős, a többit nagyon élveztem. A páromnak is tetszettem nagy pocakkal is, szerinte egy nő ilyenkor a legnőiesebb. Most viszont hogy 3 hónapos a picim, feljött rám 4 kiló a szoptatás alatt, és bár nem vészesen, de hullik a hajam, és manókám mellett nincs is annyi időm magamra ugyebár.... De a boldogság az azóta is töretlen :))!!!
2013. máj. 5. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem azzal van problémám, hogy legalább 8-10 kg. felesleggel estem teherbe. Egyszóval már terhesség előtt is rosszul éreztem magam a bőrőmban, de nem volt erőm neki állni a diétának,sportnak. Így most a terhességem alatt, ami a 10. hétben jár, még kövérebbnek érzem magam. Még itt az elején is bálnának látom magam és alig van ruha, ami rám jön... Úgy nézek ki, mint egy 30 hetes terhes. Ez nekem nehéz, mert egyébként normál testsúlyomban csinos, formás vagyok és sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint valójában. A hajam bedúsúlt, ez klassz.:) Ha a normál súlyomból indult volna a terhességem, jobban érezném magamat.
2013. máj. 5. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:

15 hetes veszelyeztetett vagyok, 8 hetig fel sem kelhettem az agybol. Emiatt nem lehetek az a fitt kismama, ahogy en azt terveztem. Egy eve mar rendszeresen sportoltam, ugy gondoltam, ebben az allapotom sem fog megakadalyozni, csak a minimalisat hizom es feszes maradok. Hat ez mar nem igy lett, emiatt van egy kis diszkonfortom. Ami meg zavar, h egy 5cm-es teruleten nagyon sok a pattanas az arcomon miota varandos vagyok, ez eleg csunya, de vegulis le tudom sminkelni, bar jo lenne, ha mar helyre jonne. A pocim meg csak pont akkora, hogy meghizottnak nezek ki, mint egy jollakott ovodas. Ez egy hulye allapot, ezert ha latom, hogy valakinek megakad a szeme, hogy hu de dagi, akkor kismamasan megfogom a hasam, hogy vegye az adast... :-)

Mindattol fuggetlenul, hogy en mit es hogyan erzek, a parom nagyon be van indulva tolem, pedig terhessegen kivul eleg vekonysagparti (amikor vekonyabb periodusban vagyok gyakrabban kivan, mint amikor eleresztem magam). Es azt is eszrevettem, hogy nagyon megbamulnak a pasik, jobban mint elotte. Lehet, hogy a kisugarzasunk teszi, hogy ilyenkor tenyleg nem aggodunk egy kis zsirparnan es boldogok vagyunk? Meg az is lehet, hogy nehany pasi a terhes nokre bukik?! Ki tudja... :-)

2013. máj. 5. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Én szinte semmit nem változtam,leszámítva a pocakot. Mindig farmeros-pólós voltam, így sokáig nem is lehetett látni, hogy pockos vagyok. Természetesen farmer kismamagatyót vette, kissé sztrecs fazonút, meg hozzá egyhén bő felsőt, és a kollégáim, akik másik emeleten dolgoztak, nem is tudták, hogy babát várok, ha előttük mentem. Teljesen le volt mindenki döbbentve, mert alapvetően nem vagyok nádszál alkat. Szinte csak pocakom volt. Lábaim nem dagadtak, a melleim sem lettek extra nagyok.
2013. máj. 5. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:

igaz én már megszültem, de azért írok.

imádtam pocakosnak lenni (hiányzik is nagyon), jól éreztem magam a bőrömben. hiába vizesedtem, fájt a derekam a vége felé, és híztam közel 20 kilót.. "sajnos" én télen voltam terhes, így a kabát eltakarta a pocakomat, - már amennyire takart- pedig de szerettem volna, ha mindenki látja, hogy baba lakik a pocakban :)

ekkora volt a pocakom kb 38-39 hetesen:

[link]

2013. máj. 5. 23:33
 18/18 anonim ***** válasza:
En jol erzem magam a boromben. Ugy erzem noiesebb lettem, mivel mindig tul vekonynak lattam magam es sose jottek ram a kilok hiaba edzettem es ettem. Most az ahitott suly vagyok, melleim megnottek es a hasam se tul nagy de azert mar kerekedik amit imadok. Mondtak mar hogy remekul nezek ki es nem akarjak elhinni hogy 19 hetes terhes vagyok :)
2013. máj. 6. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!