Babát várók, őszintén ti csinosnak vélitek magatokat terhesen, tetszetek magatoknak vagy úgy vagytok vele hogy ez egy átmeneti "elformátlanodás" és alig várjátok hogy visszatérjetek eredeti alakotokba?
15 hetes veszelyeztetett vagyok, 8 hetig fel sem kelhettem az agybol. Emiatt nem lehetek az a fitt kismama, ahogy en azt terveztem. Egy eve mar rendszeresen sportoltam, ugy gondoltam, ebben az allapotom sem fog megakadalyozni, csak a minimalisat hizom es feszes maradok. Hat ez mar nem igy lett, emiatt van egy kis diszkonfortom. Ami meg zavar, h egy 5cm-es teruleten nagyon sok a pattanas az arcomon miota varandos vagyok, ez eleg csunya, de vegulis le tudom sminkelni, bar jo lenne, ha mar helyre jonne. A pocim meg csak pont akkora, hogy meghizottnak nezek ki, mint egy jollakott ovodas. Ez egy hulye allapot, ezert ha latom, hogy valakinek megakad a szeme, hogy hu de dagi, akkor kismamasan megfogom a hasam, hogy vegye az adast... :-)
Mindattol fuggetlenul, hogy en mit es hogyan erzek, a parom nagyon be van indulva tolem, pedig terhessegen kivul eleg vekonysagparti (amikor vekonyabb periodusban vagyok gyakrabban kivan, mint amikor eleresztem magam). Es azt is eszrevettem, hogy nagyon megbamulnak a pasik, jobban mint elotte. Lehet, hogy a kisugarzasunk teszi, hogy ilyenkor tenyleg nem aggodunk egy kis zsirparnan es boldogok vagyunk? Meg az is lehet, hogy nehany pasi a terhes nokre bukik?! Ki tudja... :-)
igaz én már megszültem, de azért írok.
imádtam pocakosnak lenni (hiányzik is nagyon), jól éreztem magam a bőrömben. hiába vizesedtem, fájt a derekam a vége felé, és híztam közel 20 kilót.. "sajnos" én télen voltam terhes, így a kabát eltakarta a pocakomat, - már amennyire takart- pedig de szerettem volna, ha mindenki látja, hogy baba lakik a pocakban :)
ekkora volt a pocakom kb 38-39 hetesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!