Aki terhesség előtt sovány volt, az terhesség után visszakapta az eredeti alakját/mellét?
Én 47 kilóval estem teherbe,57-tel mentem szülni.
A szülés során,már a korházba lement 7 kiló.
50 kilóval jöttem haza,1 hónap elteltével,ujra 47 kiló vagyok. Rajtam semmi sem maradt.
Ha sovány nem is voltam, de vékony igen.
Igen, ugyanolyan vagyok mint előtte, igaz kettőt
szültem nagyon kicsi korkülönbségfel (1 év)
Azt nem lehet megmondani, hogy Te a baba születése után leadod a felszedett kg-okat, vagy sem, bár ha előtte nem voltál hízékony, akkor valószínű, hogy le fog menni.
Én 156 cm, 43kg voltam, én sem tudtam nagyon hízni, terhesség alatt azért ez megváltozott, 14 kg-ot szedtem fel, 8 kg ment le a szüléssel, a többi a következő kb. 3 hónapban. Azóta ugyanúgy a 43-on állok. Pedig reméltem, hogy valami megmarad. Az alakom szinte teljesen visszanyerte a régi állapotát, nem nyúlt ki a bőröm, meg ilyesmi, de azért a mellemen meglátszik, kisebb is lett, meg nem olyan feszes, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!