Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most mi lehet? (többi lent)

Ez most mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eddig mindig 28 napos ciklusaim voltak percre pontosan! Ebben a hónapban probalkoztunk babával, jelenleg ott tartunk, hogy tegnap este rosszul lettem, hánytam is! Az utolso menstruációm március 9-én volt, ebben a hónapban április 6-an kellett volna megjonnie ha nincs baba, de ma reggel barnazassal kezdtem, utana rendes vér jött (Bocsi nem tudom ezt szebben) de nem sok, jelenleg szinte semmi, elenyésző mennyiség, de fajdogal a hasam alja! Most akkor mi lehet? Nem vagyok egyebkent sem hányós, es a mensin is napra pontosan jott meg eddig, akkor most hogy lehet 3 nappal elotte? Kerlek mondjatok valami biztatot nagyon el vagyok kenődve hogy esetleg elment a baba:(

2015. ápr. 4. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Még csak 4-e van, és ha 6-án kell megjönnie, akkor még csak nem is késik.

Tehát simán lehet arról szó, hogy meg fog jönni és azért fáj a hasad, meg barnázol.

De az is lehet, hogy terhes vagy és van olyan, akinek ily módon megvan a vérzése is terhesség alatt.

Ha nem jön meg rendesen, akkor kedden érdemes csinálni egy tesztet.

2015. ápr. 4. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet beagyazodas de lehet menzesz előjel is. Ne haragudj de ebből nem lehet többet mondani.
2015. ápr. 4. 17:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek! Igen tudom hogy mindketto jele lehet, de furcsa ez nekem, mert nem szokott nalam ilyen lenni, hogy menzesz előjel, hanem 28 nap utan megjön es kesz, nincs olyan hogy 3 nappal elotte, a hasam nem szokott fájni, a hányást meg végképp nem tudom hova tenni, mert meg csak enni se ettem olyat tegnap ami okozhatta volna, es egyik percről másikra rosszul lettem :( tanácstalan vagyok, viszont enyhebben mint ahogy általában, de verzek, ugyhogy megvárom mi lesz belole, mar arra is gondoltam hogy mehen kívüli, de kedden akkor tesztelek es kiderul!
2015. ápr. 4. 17:28
 4/4 Rittanddel ***** válasza:
Nekem amikor barnázás volt előtte 1 héttel akkor kiderült h csak egy nem kipukkadt tüsző volt, akkor késett is 1 hetet és 2 naponta csináltam tesztet hátha és semm. Amikor meg terhes lettem akkor 3 nappal a mensi elött olyan érzésem volt h meg fog jönni, és nem jött meg, enyhe hasi alhasi görcseim voltak és elkezdtem felpuffadni. Nekem hányás hányinger nem is volt, helyette csak a 7-8 héttől gyomorégés + sav gyötört holott előtte sose. Jah és nekem az ovulációs teszt vált be a babaprojectbe :) Most 23 hetes kismama
2015. ápr. 4. 18:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!