Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek fiam lesz vagy...

Szerintetek fiam lesz vagy lányom?

Figyelt kérdés

Nagyon korai a kérdés hiszen még csak 6hetes vagyok, de megöl a kíváncsiság!!!

Semmi tünetem nincs, se rosszul lét se fáradékonyság egyáltalán semmi! Ha nem maradt volna el a mensi észre sem veszem, munkába is örömmel járok! A melleim se feszülnek!

Van egy 10 éves fiam, vele se voltam túl rosszul, de azért volt egyszer kétszer hányinger! Nem voltam akkor se kívános és most se vagyok, de ha lehet választani inkább édes :)))

A kínai naptár szerint, ahol néztem oldalakon kétszer lány jött ki egyszer fiú!

Szóval annyi a tünetem hogy semmi tünetem nincs :)))))

2015. ápr. 1. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az elsö babammal eleg rosszul voltam, fiu lett. A masodikkal jobban voltam, lany lett. Most 8 ev utan sikerult a 3. baba, vele annyit hanytam, mint meg eletemben soha, borzaszto rosszul vagyok, gondoltam biztos fiu lesz, de lany :) Szoval szerintem ennek semmi köze a baba nemehez.

Boldog babavarast mindenkinek

16 hkm

2015. ápr. 1. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
oldalnézeti uh képed nincs?
2015. ápr. 1. 18:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajna nincs abból megtudod mondani?
2015. ápr. 1. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:
abból ja, ha látszik és nem takarja a lábával vagy nem háttal van a baba vagy stb
2015. ápr. 1. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Ebből nincs az az ember, aki tutira megmondja.

Nekem a 7. terhességi hét körül kezdődtek a rosszullétek, kisebb-nagyobb megszakítással az egész terhességemet végigkísérte a hányinger, hányás. És mit mondanak? Akinek hányingere van sokat, annak lánya lesz.

Végig az édességet kívántam, képviselő fánkot ettem volna somló galuskával. És mit mondanak? Aki az édeset kívánja, annak lánya lesz.

Az össze létező naptár kislányt jósolt.

Lett egy tündére kisfiam!:)

Szóval erről ennyit.:)

2015. ápr. 1. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Fiammal és a lányommal is nagyon rosszul voltam.. Az édes kívánásból inkább kislányra következtetnék! ;)

36 hkm

2015. ápr. 2. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Azt a kínai naptárat csak wc papírnak lehet használni (aszerint én és a lányom is fiúnak kellett volna, hogy szülessünk).

Amúgy én is most a 7 hétben vagyok, ugyanígy semmi tünetem nincs. (a lányommal a 15. hétig borzasztó hányinger kínzott, őt a 12. héttől lánynak látták amúgy az UH).

Van egy teszt, a neve "Gendermaker", ezzel állítólag vizeletből meg lehet állapítani a gyerek nemét ár a 7. héttől. Leginkább az ebay-en lehet megrendelni, de lehet, hogy magyar oldalakon is kapható. Keress rá (mondjuk nem túl olcsó 5-6000 forint körül van egy db)

2015. ápr. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!