Honnan tudhatom meg hogy fiam vagy lanyom lesz :? 12 hetes
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 00:08
1/12 anonim válasza:
UH-n megnézi a doki. Ha van kuki , fiú, ha nincs, akkor lány. :)
2/12 A kérdező kommentje:
haha
voltam UH n tegnap 12 hetesen de nem mondtak semmit mert azt mondtak meg pici
kivancsi vagyok
2013. aug. 21. 00:18
3/12 anonim válasza:
Én is nagyon kiváncsi voltam, egyik uh-n sem derült ki a neme, a 30.héten mondta az orvos, hogy fiút lát. Most vagyok 38 hetes, múlthéten is kérdeztem az orvost hogy biztosan fiú e, hát nem mutatta magát, de mostmár nincs sok hátra! :) Menj el 3D-s uhra, akkor biztosan megmondják.
4/12 anonim válasza:
Hát arra mèg várj egy kicsit.Nekem pl a 25-26 hèten mondták talánra hogy kislány.Aztán 28 hetesen a 4D-n hogy tuti kisläny!!!!
5/12 anonim válasza:
4D-s ultrahangon mind a két babánknál meg tudták mondani már 12 hetesen, hogy kisfiúk.
Menjetek el babamozira. :) Alaposan átnézik, megmondják kisfiú, vagy kislàny, és élvezhetitek a látványt! :))
6/12 anonim válasza:
Csak a 18. heti uh alkalmával szokták automatikusan megnézni a nemét. Azt mondják akkortól látszik majdnem biztosra :-) Türelem. 15 hkm.
7/12 anonim válasza:
Ha jó az ultrahsngosod ed profi a gépe akkor a 12. héten meg tudta volna mondani.Nekem a 12. héten mar kislanyt mondtak.
8/12 anonim válasza:
Ma megyek a 31. heti UH-ra, eddig nem mutatta meg magát. Remélem most kiderül, úgyhogy 12 hetesen még ne türelmetlenkedj.
9/12 anonim válasza:
nekünk csak a 21. héten mutatta meg, milyen van, pedig fiú lesz (hiába néztük 4d-n, sehol sem látszott, mert akármeddig nézte a doki, soha nem látott semmit, úgy elbújt)
10/12 anonim válasza:
Szerinted? És még te válaszolsz flegmán. Bakker! Vársz még közel 7 hónapot, és hipp-hopp, a szülőszobán már tutira ki is derül. Addig csak találgatni tudnak, biztosra semmit nem tudnak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!