Mikor induljak? Lehet hamarosan meg lesz a lanyom?
Szerintem nyugodtan menj be a kórházba, megnéznek és legfeljebb hazaküldenek.
Én is hasonlóan voltam, mi szombat délelőtt megcsináltuk a nagybevásárlást, hazajöttünk még semmi (előtte 2 nappal vizsgált meg a doki minden zárt volt), délután 3 körül már nem volt sehogy sem jó, se ülni, se állni, se feküdni, de igazán fájdalmaim nem voltak. Lezuhanyoztam, nem éreztem magam jobba. Párom mondta menjünk be legfeljebb hazaküldenek. Na mire beértünk (kb 25-30 perc) addigra 2 perces fájásaim voltak. Az ügyeletes doki mondta is, hogy akkor asszonyom a vajúdószobában nem állunk meg, megyünk a szulőszobába egyenesen. Szóltak a páromnak és a dokimnak, hogy jöhetnek :) (apás szülés volt), mire a párom átöltözött engem is átöltöztettek a kórházi ruciba, megrepesztették a magzatburkot (mert pl nekem az sem folyt el), rákapcsoltak a gépre (ez kb fél 5 felé volt) 7-kor meg már mindenen túl voltam.
Úgyhogy szerintem ha nem órákat kell utaznod a kórházig menj be, vagy ha van szülésznőd, dokid hívd fel, hogy szerintük, menj-e. Bár valószínűleg azt fogják mondani igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!