Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. gyermeketekkel mikor...

3. gyermeketekkel mikor kezdett látványosan nőni a hasatok? 14 hetes vagyok, de félidősnek nézek ki és elég rossz mindig magyarázkodni hogy nem szülök hamarosan!?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 11:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
eléggé félek mekkora leszek a végéig ha már most ilyen nagy... :S
2014. márc. 10. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb volt fél idősen,mint az elsővel 9 hónaposan. :D A középső gyereknél voltam olyan ,,átmeneti,, állapotban pocak tekintetében.De az utolsónál...jajj.....visszanézegettem ép a minap magamat... :D mint egy igazi hordó! :D
2014. márc. 10. 12:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan olyan ütemben nőtt mint a 2.-nál a legnagyobb az elsőnél volt. Viszont van egy ismerősöm aki 14 hetesen szintén iszonyat hassal bírt, de neki leállt a nagy ütemű növekedés, persze nő most is, de már pl akkora, mint az enyém :)
2014. márc. 10. 12:08
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedi eset... :)
2014. márc. 10. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondják,hogy mindjárt szülök:)21 hetes vagyok,és 99cm volt a hasam,múlt héten.54kg-al kezdtem.3. baba
2014. márc. 10. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:

3.babámat várom, pont félidőben akkora volt a hasam, mint a lányomnál (2.gyerek) az utolsó hónapban.

És már a 3.hónapban félidősnek tűntem.

Szerintem hatalmas hasam lesz még május végéig!!!!!!

2014. márc. 10. 12:39
 7/11 anonim ***** válasza:
A 3. babával nekem is sokkal hamarabb kezdett nőni a hasam. 24 hetesen be akartak hívni nst-re, én meg pironkodtam ,hogy nekem az még jóval odébb van.
2014. márc. 10. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,nem vagy egyedül:)

Én végig hatalmas voltam.Ikreim lettek volna-de az egyik maradt meg és mellső fali a lepényem ami szintén hatalmas hasat okoz.

19hetesen a köldököm fölött volt 3ujjnyival a méhem ami 28hetesnek felel meg.

Most a 21.héten 110cm a pocakom.Júliusban szülök,de már mindenki kérdezi,hogy mennyi van vissza:))

De ha ez megnyugtat,akkor nekem kb.10 hét "előnyben" volt mindig.Az elején a puffadástól,aztán a méhlepénytől és még ki tudja mitől:)))

2014. márc. 10. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem 15 hetesen nem is látszott 3. babánál
2014. márc. 10. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
3. bébimet várom, a 23 hetes vagyok, de 2 hét alatt akkorát nőtt a pocim, hogy a védőnőm is csodálkozott rajta. Ráadásul a kis lúrkóm nagyon aktívan mocorog, néha érzem, hogy fejvégű a fekvése.
2014. márc. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!