Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen rossz időbe mit csinálto...

Ilyen rossz időbe mit csináltok 1 éves korú gyermeketekkel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát próbálunk játszani,meg van hintánk.Nem egyszerű.Így is megpróbálom kifárasztani,bár nehezen megy.
2011. júl. 28. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:

bent vagyunk és báboztunk most éppen alszik úgyhogy én egy kicsit internetezek

de szoktam vele "labdázni"

meg mesét olvasok neki

ringatom -ezt nagyon imádja

nézi a járókából ahogy főzök

van bent hintánk-szokott hintázni

2011. júl. 28. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi még ilyen időben is kimegyünk. Pocsolyát vadászunk, nagyon élvezi. Gumicsizma, esőkabát.

Hisz nem vagyunk cukorból!

2011. júl. 28. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát én kisöcsémre vigyázok egész nyáron =/ ő most egy éves 1 hónapos

reggel amíg esett az eső 9-13 között sétáltunk :D

Az összes pocsolyát levadászta,dobált köveket meg játszón voltunk kb 1 órát.Már egyedül jár és meglepően sokat.

nekem ilyen esőoverálom van,ami nem túl meleg,szóval alá úgy öltöztetem ahogy akarom meg gumicsizma kapucni és had szóljon.Most fel fog kelni kb 3kor kicsit tanulunk vele kb 1-2 órát ezt azt aztán jöhetnek a labdajátékok és este pedig úszni szoktunk.Fürdés és alvás.kb ennyi

2011. júl. 28. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálunk???MEGŐRÜLÜNK!!!!

Az én lányom"menet közben lett csinálva",mert folyamatosan mutogat az ajtóra és kiabál,hogy"meee-meee-meee".Idebent semmi nem köti le,pedig a fél Régió játéknagyker itt van a lakásban,de 3 percnél tovább egyik sem érdekli,talán csak a könyvek.De az is max 8 perc.Menni egyedül nem tud,így babakocsizunk.De szakadó esőben csak nem róvom az utcákat vele:(((.Így Ő örjöng,hogy menjünk,én meg imádkozom a Jóistenhez,hogy zárja már el a csapot odafent....

2011. júl. 28. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy hintát, az tuti lefogja kötni. Amikor beteg a kislányom, általában akkor nem szoktunk lemenni, és képes 1 órán keresztül is hintázni.
2011. júl. 28. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam, játszunk, mosunk, néha beteszem a járokába kap kekszet addig fözök, egyik szobábol a másikba, mindehol van játék, néha kipakoljuk a zoknis fiokot, de ö is mindig kimutat, ha ne esik éppen pár percig akkor kiszaladunk pár füszálat vagy virágot szedni, bent azokkal játszik, de egy csomo játéka van, nem érdekli semmi, csak a konyhai cuccok, fakanalak, dobolni, meg esetleg a kis autok pár percig, fotoalbumot nézegetünk, menni még egyedül nem tud. leszedjük a szárogatot, járokábol nézi ahogy felsöprök, de nem mindig ilyen egyszerü, bent nem fárad el nagyon igy nehéz délután altatni.
2011. júl. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!