Szerintetek fiam lesz vagy lányom?
Nagyon korai a kérdés hiszen még csak 6hetes vagyok, de megöl a kíváncsiság!!!
Semmi tünetem nincs, se rosszul lét se fáradékonyság egyáltalán semmi! Ha nem maradt volna el a mensi észre sem veszem, munkába is örömmel járok! A melleim se feszülnek!
Van egy 10 éves fiam, vele se voltam túl rosszul, de azért volt egyszer kétszer hányinger! Nem voltam akkor se kívános és most se vagyok, de ha lehet választani inkább édes :)))
A kínai naptár szerint, ahol néztem oldalakon kétszer lány jött ki egyszer fiú!
Szóval annyi a tünetem hogy semmi tünetem nincs :)))))
Hát ez alapján vagy fiad lesz vagy lányod :D.
Én pl. folyamatosan émelyegtem, rosszul voltam, mindenki azt mondta ez alapján, hogy lány lesz, fiú lett.
A barátnőmnek nem volt semmi tünete, fiú lett neki is.
Engem is szétvetett a kíváncsiság, azt hiszem megőrjítettem a dokimat, mert minden UH-n arról faggattam, hogy lát-e már valamit :).
Nekem két lányom van, és a két terhességem teljesen más volt. Egyik tünetmentes, másiknál viszont minden tünet előjött.
Kínai naptár szerint egyik lányom fiú, másik lány. :)
Amúgy én is kíváncsi voltam, de veszettül, főleg a másodiknál. 15 hetesen csak a neme miatt mentünk el 4D-re. :)
Kislánynak jobban örülnénk főleg a férjem. :) ha fiú se baj persze. Ha nem derül ki két hét múlva sztem megyünk 4D-re.
Te mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!