Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez jelentheti,...

Szerintetek ez jelentheti, hogy lányom lesz?

Figyelt kérdés
Még csak 7 hetes terhes vagyok, szóval még várni kell, hogy kiderüljön. De a hetes fordulópontra az orvos azt mondta, hogy keddenként van, tehát akkor jár le 1 egész hét. A baba apjával csak hétvégenként tudtam együtt lenni munka miatt és úgy tudom a hím spermium gyorsabb és rövidebb életű, mint a nőnemű. Eszerint lányom lesz várhatólag? Tudom, akkor lesz biztos, mikor már látszik, de lehet ebben a sejtésemben valami?
2014. máj. 23. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebben sem hinni sem bízni nem érdemes, mert nem mindenkinek jön be a fogantatás szerinti nem.
2014. máj. 23. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyennel ne foglakoz, mert beleéled és ha kiderül fiú öröm helyett csalódni fogsz. Vagy igen vagy nem.
2014. máj. 23. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:

A "hím spermium" valóban gyorsabb és rövidebb életű, de a doki részéről csak tipp lehet a hetes fordulópont, mert soha senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy órára

pontosan mikor estél teherbe.

2014. máj. 23. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, nekem igazából teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Tényleg mindkét nemnél látom a szépséget és egyikre se tudnám azt mondani, hogy inkább az legyen. De az apja mindenképp fiút szeretne és ettől van bennem egy rossz érzés, hogy meg kell felelnem az elvárásnak...
2014. máj. 23. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem....
2014. máj. 23. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha az apucinak lánya lesz, akkor majd neki kell összekapnia magát, hogy ő maga megfeleljen a kislányának. :)

Lehet most fiút akar, aztán majd meglátja azt a két szép lányka szempárt, és elolvad.

Egy normális, érző apa legalábbis így fog tenni.

2014. máj. 23. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

"De az apja mindenképp fiút szeretne és ettől van bennem egy rossz érzés, hogy meg kell felelnem az elvárásnak..."

És mi van ha lány lesz? Mielőtt megcsináltátok volna, beszélgettetek az ő "elvárárairól"? Egyáltalán mi az hogy csak fiú lehet?

2014. máj. 23. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én párom is fiút szeretett volna, aztán a 20 hetesen kiderült, hogy lány. Csalódott volt és végig azt mondta, hogy talán tévednek, 27 hetesen 4d-n is mondták, hogy lány, na, ott már kezdte elhinni. De természetesen ugyanúgy imádja, mintha fia lenne. Azért én is remélem, hogy egyszer meg tudom ajándékozni egy fiúval, de ha nem jön össze, hát nem jön össze:D
2014. máj. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!