Bárányhimlő és terhesség? Lányom óvodájaban ismét vannak esetek. En és a lányom is voltunk már baranyhimlosek. Akkor ugye nem veszelyes mar rám? 8 hetes terhesvagyok.
Mikor terhes voltam első fiammal öcsém bárányhimlős lett,utánakérdeztem,meg utána olvastam és azt mondták mivel én már voltam,nem lehet gond.Sűrűn találkoztunk.
Már az utolsó hetekben voltam amúgy,egészséges a fiam!
Szerintem nem kaphatjátok el,főleg hogy a lányod is átesett már rajta!
Első vagyok.
Ha te már voltál akkor nem kell félned semmitől. Én most vagyok 26 hetes terhes, a fiam óvodájában is most van bárányhimlős korszak, ráadásul itthon van még egy 1 éves kiscsaj is nekem. Eddig még nem kapta el a fiam de kivettem én is őt, de én nem vagyok veszélyben sem a baba a hasamban mert én már voltam. Ezt a nőgyógyászomtól kérdeztem meg. A gyerekorvosunk is ugyanazt mondta, sőt a kiscsaj ha kevesebb lenne 10 hónaposnál ő is védett lenne még, de mivel már 1 éves így nem védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!