2. Babával vagyok terhes, és teljesen eltérő a két terhesség Hamarabb kezdett nőni a pocim, hamarabb is mozdult meg mint a lányom, más ételeket eszem. Talán ez kisfiú lesz? Ki tapasztalt hasonlókat?
minden terhesség más.
nekem az elsővel semmi problémám nem volt, a másodiknál pedig folyamatosan hányingerem volt az első trimeszterben, utána meg keményedtem is. második terhességnél általában hamarabb látszódik a pocak és hamarabb észre lehet venni a magzat mozgást is. (ja és nálam mindkettő fiú lett)
Nálam is eltérő a két terhesség.
A pocim nekem is hamarabb kezdett nőni, még csak 19 hetes vagyok, de már nem tudnám letagadni, kiformásodott. Sokáig voltak rosszulléteim, hánytam, émelyegtem, fogytam. A kisfiam már a 18. héten határozottan mozgott, most még semmi. Bár, ez utóbbi talán azért, mert most elől van a méhlepény.
A második baba is fiú.
Hát, én az elsővel nagyon sokat hánytam az elején, még kórházba is kerültem. A hasam vele is korán látszódott, (talán, mert alacsony vagyok) és a 20. hét környékén éreztem először a mozgását. Ő kisfiú.
Most enyhébb volt az émelygés, de barnázgattam. A hasam 20 hetesen hatalmas. És már a 17. hét környékén éreztem őt. Ő pedig kislány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!