Minden kismamának fáj éjjelente a hüvely csontja?
Nekem minden éjjel amikor felkelek el van zsibbadva az egyik oldalam , gyakran járok pisilni 2 óránként amikor megyek ki wc-re alig bírok menni annyira feszítő szúró fájó érzést érzek, mintha egész éjjel szét feszítették volna a két lábam két fele és a csontom ki ugrott volna a helyéről.
Amikor reggel felkelek és már nem fekszek 15 perc és elmúlik nappal semmi bajom.
Maximum annyi hogy ha kicsit ledőlök az ágyra megpihentetni a hasamat akkor érzek olyan feszítő érzést hogy mintha kakilnom kéne de elfordulok más irányba és elmúlik.
Nem fáj semmim. Nem folyik a magzatvíz, 34 hétben 3 napban járok.
Szerintem a csontod igazodik lassan a szüléshez, én is érzek ilyet elég sokszor.
34+2hkm
Szia
Én 35+6 hetes vagyok, de ilyesmit még nem éreztem amúgy ne nevessetek ki, de én nem nagyon tudom melyik az a hüvely csont ilyet még nem hallottam.
Boldog babavárást.
Azért írtam hüvely csontnak mert nem tudom kifejezni magam de arra a részre gondolok a hasam aljánnál a hüvely homlok környékén két oldalt.
Nekem második babám lesz , az elsőnél hasonló érzést sem éreztem, szülésnél sem éreztem a kakilási ingert csak nyomási ingereim voltak és végül császármetszés lett belőle mert nem tágult a csontom.
Amikor kivették belőlem kis csúcsfej volt és látszódott hogy tényleg hol szorult be a kis fejecskéje.
Lehetséges hogy most simán is meg fogok tudni szülni?
Szia! Nekem is van ilyen minden reggel így kelek nagyon rossz nekem még a farcsontom szokott nagyon fájni! 29hkm :)
Azért már várom hogy el jöjjön az idő néha már kicsit fárasztó a terhesség de olykor meg olyan jó :) Első babám lesz :)
Én olyat szoktam érezni nap közben azon kívül hogy nagyon sokat mozog odabenn, hogy amikor sokat gyalogolok ő lentebb csúszik egész le a hasamaljáig és feszít és olyankor lassan tudok csak menni mert úgy érzem mintha minden egyes lépésnél lentebb és lentebb akarna menni a fejével és ütközik a feje.
Az előző babámmal 40 héten volt ekkora a hasam mint most a 34 . hétebn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!