Hány hetes kismamának tippeltek a fotók alapján?
2013. aug. 19. 14:47
1/39 anonim válasza:
39.hét :) Szép nagy pocak,még eléggé fent van,de majd csak leszáll :) Vagy nem :)
2/39 anonim válasza:
Olyan 36 hetesen volt ekkora a hasam a kisfiammal, aki nagy súllyal született.
Szerintem te is e körül lehetsz, csak neked is szép nagy babád lesz.
Ha a végén lennél már, akkor szerintem nem tetted volna fel a kérdést.:)
4/39 A kérdező kommentje:
2550 grammot becsültek 10 napja az ultrahangon. 28héttől több 36 tól kevesebb hétben járok.
2013. aug. 19. 14:59
5/39 anonim válasza:
ikrekkel vagy terhes? Mert nekem ekkora még 38 héten sem volt közvetlenül szülés előtt. Megfogsz szenvedni a hasaddal, mire nagyjából rendbe rakod.Mert nagyon szét nyilt a bőrőd.
6/39 ivcs válasza:
az én hasam is így fog kinézni, ha terhes leszek? mert akkor én biztos, hogy nem szülök
7/39 A kérdező kommentje:
Nem ikerterhesség. Második babám lesz. Az első gyermekem 4050 grammal jött világra császárosan 40hét+5 nap 53 cm.
2013. aug. 19. 15:02
8/39 anonim válasza:
Én is ikrekre gondoltam, min 35 hetes lehetsz velük. A pocid extrém csíkos lett, első terhesség?
9/39 anonim válasza:
7 Akkor mi a fenét csinálsz magaddal ha a második gyerekkel igy nézel ki? túlsúlyra lettél terhes, vagy mégis mi a fenét csinálsz? 3. terhességemmel nem néztem igy ki, pedig 35 éves voltam.
10/39 A kérdező kommentje:
Tudom hát elég csúnya lett a hasam de meg érí ekkora áldozatot hozni fő hogy egészséges legyen. Kentem én minden féle krémmel mégis hirtelen nőtt a babám és feslett a bőröm már az első gyermeknél is.
Nagyon sok kis mama így jár.
Az anyasággal minden megváltozik jól mondják az ember kivűl-belül megváltozik.
2013. aug. 19. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!