Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kismamának tippelte...

Hány hetes kismamának tippeltek a fotók alapján?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 19. 14:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
21%
10 Nem jár nagyon sok kismama így. A dokid nem figyeli mennyire vizesedsz? illetve a súlyodat? Annak idején a dokim már +8kg-ra morgott és állandóan figyelte, hogy mennyire vizesedem.
2013. aug. 19. 15:10
 12/39 anonim ***** válasza:
83%

Szép nagy pocid van, mondjuk a 2. babával nagyobb szokott lenni a poci és a baba mérete is általában!

kb. 34 hetes

9 hetes kismama és 3,5 éves kislány anyukája

Egyik válaszolónak: Ha attól félsz, hogy ilyen lesz a hasad, ne szülj, de lemaradsz a világ legcsodálatosabb érzéséről! :)

Nekem is repedt a bőröm a lányommal, ez van. Aki hajlamos rá annak ilyen lesz a bőre, ha a feje tetejére is áll akkor is! Lehet kenni bármivel, én kentem és mégis repedt, a 36. héten!

2013. aug. 19. 15:10
 13/39 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 11-es!

Nekem szintén hatalmas pocakom volt, szépen ki is repedtem, és 4 és fél kg-ot híztam az egész terhességem alatt és nem vizesedtem! Hoppá!...

Viszont nagy súlyú fiam lett genetika alapján és hát nem bírta a bőröm. Volt egy időszak, amíg nagyon szép volt nekem is a pocimon a bőr, aztán hirtelen egy nagyobbat nőtt a fiam és akkor repedt szét a bőröm.

Szóval ne szóljuk már le a kismamát mindenféle háttérinfó nélkül!

2013. aug. 19. 15:14
 14/39 anonim ***** válasza:
Nekem is hiretelen nott a babam,es egyik naprol a masikra szepen kirepedt a borom!Pedig en is kentem 2 fele kremmel meg olajjal,naponta tobbszor is!Es nem hiztam annyit!Ez genetika kerdese (is)..40+1 hkm
2013. aug. 19. 15:20
 15/39 A kérdező kommentje:

34 hétben sem járok, kezdek meg ijedni az olvasottak alapján hogy vagy túl nagy lesz a baba vagy hamarabb jön, mert ha tényleg ilyen nagy mások szerint lehet nem húzom ki 39-40 hétig.

Na és mire tippeltek fiú vagy lány?

Én tudom de kíváncsi vagyok formájából ítélve meg lehet e állapítani.

Nem híztam meg annyira, 64 kg -ról indultam és most 71 és fél kg vagyok.

Valaki felszed 30 kg egész terhessége alatt.

2013. aug. 19. 15:20
 16/39 anonim ***** válasza:
jaj 14es vagyok.Bocsi,szoval en 35 hetre tippeltelek volna!:) En ugy hallottam hogy a masodik baba pocak nagyobb(de ez persze terhessegenkent is valtozik!:) ).Szerintem kislany.:)
2013. aug. 19. 15:21
 17/39 anonim ***** válasza:
5%

13 Megkérhetnélek, finoman, hogy ne szólj bele abba, hogy én hogy közvetítem a gondolataimat, és hogy és mit beszélek?

Feltettek egy kérdést, én válaszoltam, és kérdeztem és ennyi.

Nem vagy senkid, hogy meg merd engedni magadnak, hogy megmond, hogy én mit és hogyan beszélhetek.

2013. aug. 19. 15:22
 18/39 anonim ***** válasza:
71%
Én pedig megkérhetnélek, hogy ne sértegess és ne írj le embereket mindenféle háttér információ nélkül! Köszi! Ja és én is csak a gondolataimat fejtettem ki, a kérdést már az elsők közt megválaszoltam!
2013. aug. 19. 15:33
 19/39 A kérdező kommentje:
Fiú és 33 hétben járok.
2013. aug. 19. 15:35
 20/39 anonim ***** válasza:
84%
Akkor végül is csak egy hetet tévedtem! :) Hidd el, nem hiszem, hogy sokkal hamarabb megszületne a babád, csak mivel nem első terhesség nagyobb a poci!
2013. aug. 19. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!