Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kismamának tippelte...

Hány hetes kismamának tippeltek a fotók alapján?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 19. 14:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
80%
Barátnőm 35hetes ekkora az ő pocoja is en 41+4en szultem nem volt ekkora! Szerintem a napokban töltöd a 36hetet
2013. aug. 19. 16:27
 22/39 anonim ***** válasza:
88%
9-es válaszoló ritka nagy bunkó vagy! Nem hallottál még arrl h minden embernek a teste más? Pedig ahogy olvasom nem vagy gyerek!!!! Mit tehet ő rla h ekkorára nőtt a hasa??? Végképp nem tűnik hájasnak a kérdező! De legyél marha büszke magadra h 35 évesen nem néztél így ki! De belsőleg sokkal undorítóbb vagy bármilyen szétrepedt pocaktól!!!!!
2013. aug. 19. 17:08
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

Mekkora bunkók járnak ide kommentelni!

Tuti fiú 100% és 35.hét

2013. aug. 19. 17:36
 24/39 anonim ***** válasza:
91%

Valóban hatalmas!!!!!!

Te jo isten:-)))

Nem baj, viseld büszkén !!!! Csini vagy a striákat meg sz*rd le!:-)

34+3hkm

2013. aug. 19. 18:20
 25/39 anonim ***** válasza:
84%

A kérdező már válaszolt:

33 hét és kisfiú :)

2013. aug. 19. 18:24
 26/39 anonim ***** válasza:
8%

Jól szét van repedezve a hasad...Jól fog kinézni szülés után.

Valaki itt kérdezte: nem lesz mindenkinek ilyen, szerencsére.

2013. aug. 19. 20:41
 27/39 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi bunkó van itt...hihetetlen,kedves kérdező ne tőrödj velük,szép nagy pocid van és a striák sem vészesek,láttam sokkal durvábbat is.Gratulálok a babához!
2013. aug. 19. 21:35
 28/39 anonim ***** válasza:
79%

hiába keni magát a kismama, ha hajlamos a striásodásra. most komolyan ezen megy a vita, meg ezért csipkeditek a kérdezőt? ez most ugye csak vicc? vagy ti talán tudjátok befolyásolni, hogy nektek reped e a bőrötök vagy sem??? ne már! sok okos. és most lehet lepontozni egészen nyugodtan, letojom magasról.

kedves kérdező! szép nagy pocakod van :) amiatt ne izgulj szerintem, hogy korábban jönne, csak azért mert nagy a pocakod. 2. terhességnél sokkal lazábbak már az izmok, szövetek., könnyebben nyúlnak, ezért is látszódik hamarabb a 2. terhesség. szóval erre ne alapozz! további boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok. (hogy szülsz? császár, vagy természetes?)

2013. aug. 19. 22:25
 29/39 anonim ***** válasza:
88%

Most nem azért,de ezeket a bunkó válaszokat ÉDESANYÁK adják? Ki nem sz.rja le,hogy mennyire reped szét a bőre,ha kap cserébe egy gyereket? Én 21 éves anya vagyok,szeretek csinos lenni,foglalkoztat a külsőm. Terhesség alatt szépen,fokozatosan repedt szét a bőröm,szinte mindenhol. Combok belső része,hasam alja,oldalaim,melleim,fenekem... 30 kg-t híztam,ami nagyon nehezen ment le. A melleim lógnak,a hasam löttyedt. Mégis,amikor tükörbe nézek és ezeket a kényes területeket fürkészem,nem leszek rosszul magamtól,nem érdekel,mit gondolnak mások,mert van egy gyönyörű gyerekem,aki mindent feledtet. Kit érdekel,mi van a pólója alatt? Komolyan mondom,micsoda emberek vannak...

Kérdező,gratulálok a babádhoz,könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

2013. aug. 19. 22:46
 30/39 anonim ***** válasza:
72%

Uramatyám!Bunkó egy népség!És nektek van gyereketek? 22 éves vagyok,első babámat várom,igaz még csak a 2.trimeszter elején járok,de le se szarom,hogy mennyit fogok hízni,milyen lesz a hasam,csak a jó Istenke adjon nekem egy egészséges gyermeket! Attól,hogy valakinek nem csíkos a hasa jobb anya lesz?Szerintem nem!

Ha valaki egypár csík végett lemondana az anyaságról,hát szerintem jobban is teszi,mert az ilyen anyának sem való...

Kérdező gratulálok a kisfiadhoz és ne törődj ezekkel a buta emberekkel..Minden kismama szép szerintem! :)

13+4 hkm

2013. aug. 20. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.