Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két ennyire eltérő terhesség?...

Két ennyire eltérő terhesség? A kislányommal már a 6. héten folyamatosan hánytam, émelyegtem, fájtak a melleim. Most 7 hetes vagyok, és semmi tünetem sincs.

Figyelt kérdés
Reménykedhetem -e még kislányban? Mik a tapasztalataitok? Mennyire népi hiedelem a kislány = rosszullét?
2010. ápr. 12. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!Első terhességemnél semmi tünet!/Kislány/

Most a 2.terhességem elején rosszul voltam,fájtak a melleim,semmi nem volt jó és mégis kislány a pocaklakóm!:)Szerintem ez csak népi hiedelem!:)

29 hetes kismama

2010. ápr. 12. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia en is kb 9 hetes terhes vagyok de nagyon fajnak a mellbimboim es csak hanyingerem van ugyertem enyhebben vagyok rosszul mint az elso babammal.A lanyommal mar 8 hetesen allandoan hanytam ossze magam amig meg nem mozdult ki nem tudtam menni meg a konyha fele sem nemhogy fozni,a melleim nem fajtak egyaltalan,jo nem mondom mert most is elegge hanyingerem szokott lenni az eros kaja szagoktol de enyhebben.Sajna en is ugy erzem hogy ez a picur fiu akar lenni es azert masok a tuneteim. En lanyt szeretnek megint...de? egy 18 hos kislany anyuja. Kivancsi vagyok miket fogunk megtudni.Kivanok egy nagyon szep baba varast es konnyu szulest!!!!majd meg irok.
2010. ápr. 12. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy babona :)) Nekem 4 terhességből 3 alatt nem is volt semmi tünetem, csupán aluszékonyabb voltam,a 4. alatt volt néhány napig enyhe émelygés, de csak miután kiderült, hogy babát várok (nem terveztük, gyógyszer+ mensi mellett is ott volt). 2 fiam és 2 lányom van :)) Unokahúgom mindhárommal iszonyatosan hányt,kórházba is került, 2 lánya és 1 fia van...
2010. ápr. 12. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! 2. válaszoló: nekem is pont (ápr. 20-án lesz) 18 hós a kislányom! :-)
2010. ápr. 12. 11:38
 5/6 anonim válasza:
Szia! Én a kislányommal (6 éves) egy két-három napig tartó alhasi görcsön kívül szinte semmit nem éreztem egész terhesség alatt. Nem volt hangulat ingadozásom, nem voltam kívánós, kicsit álmosabb voltam a szokottnál, nagyon vidáman és kiegyensúlyozottan éreztem magam. Terhességem vége felé voltak hátfájdalmaim, de ez mindenkinél normális. Azt hiszem:) Most pedig még nem tudom az eredményt, de ha a megérzéseim nem csalnak akkor lassan 4. hétnél tartok... már most mondhatom, hogy iszonyú rosszul érzem magam. És ha baba van a dologban, akkor ez a terhesség egészen más lesz mint az előző volt :)Pár napon belül kiderül!
2010. ápr. 12. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: drukkolok Neked!
2010. ápr. 12. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!