4 hetes terhes vagyok reggel arra ébredtem 164/110 volt, azóta jobb egy kicsit, hétfőn megyek dokihoz, ha beállítják a vérnyomásom akkor nem lesz baj a terhesség alatt? Kislányommal alacsony vérnyomásom volt. Amúgy meg normál.
Szia!
Én már a második terhességemmel vagyok így. Mindkettőt 160-as vérnyomással kezdtem, így végig Dopegytet kellett szednem. Az elsőt 34. hétig húztam, aztán császárral meg kellett indítani a szülést, mert terhességi mérgezést kaptam. A másodikkal a 29. héten vagyok, a vérnyomásom most kezd kicsit feljebb menni, remélem azért még nem lesz hirtelen rosszabb. Végig mérni kell és figyelni rá, akkor nem lesz gond remélhetőleg! Szurkolok neked!
Picit magas, esetleg ne stresszelj annyit, pihenj tobbet. Ha vigyazol nem lesz gond, ne aggódj (tokeletesen egeszseges es problemaktol mentes kismamó sajnos keves van, mindent megteszunk :)
Vigyázz magadra, boldog babavárást :)
(Sokan mondjak, hogy az alacsony vernyomas mennyivel jobb, hat egy peneszt, nekem alacsony a vernyomasom, ajulashataron vagyok, fekete szoszoket, meg feher szallo csillagokat latok, szerintem ugyanolyan rossz, mint a magas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!