Akinek azonos nemű gyerekei után ellenkező nemű született, az a terhesség alatt tapasztalt valami jelentősen eltérő tünetet?
Nem, majdnem egyforma a két terhességem.
Annyi, hogy a kisfiammal egyszer sem hánytam, a kislányommal egyetlen egyszer a legelején.
A kisfiammal sokat fájt a fejem a 15. hétig, a kislányommal egyáltalán nem.
Rám a kívánósság nem jellemző, de ha ritkán van, akkor mindkettőnél az édes.
Az émelygés már a legelejétől volt, (a beágyazódástól) mindkétszer, a kislányommal csak a 11. hétig, a kisfiammal a 14. hétig.
A bőröm szebb mindkétszer.
1. fiú: csak édességek inkább
2. lány: majd megvesztem a gyümikért, kevés édesség.
De ez mindenkinél más....
Szia! Nekem nővérem most terhes a 2. babával, a 6. hónapban van. Az első fiú, nála semmi baja nem volt, csak egy kis cicifeszülés. Se hányinger, se émelygés, se semmi. Kívánós se volt nagyon, minden úgy ment, ahogy eddig. De viszont nagyon pattanásos volt a bőre. A mostani terhesség pedig, ahogy kimutatta a teszt, hogy pozitív, onnantól fogva egészen a 12. hétig hányás, hányinger, álmosság, émelygés, majd'leszakadt a cicije, és csak a sósat tudta megenni. A bőre meg olyan, mint a babapopsi, olyan puha és szép, sőt a körme és a haja is megerősödött :) Nemrég derült ki, hogy ő is kisfiú :)
Pedig nagyon reménykedett, hogy lány!
Szóval ő teljesen az ellentétét produkálta, mégis kisfiú mind a kettő :))
1. fiú, a 20. hétig hánytam, de nem voltam egész nap rosszul. 7 hónapos terhesen simán le tudtam volna tagadni (kicsit dagi vagyok:D).
2. lány, a 18. hétig hánytam, reggeltől estig, néha még éjjel is felébredtem rá, életemben nem voltam ilyen rosszul:(
most vagyok a 7. hónapban, egy kilóval többet szedtem fel eddig, mint a fiammal ennyi idősen, de akkora a hasam, mint az elsőnél a szüléskor:o
Nem tudom mi lesz, mert ez még nőni fog 2 és fél hónapig, szerintem felborulok a végére:)
Köszi a válaszokat:)
Két kisfiam van, velük minden elég hasonló volt, az kívánt ételeket kivéve. Most várom a 3. babánkat, de vele máris más pár dolog. Annyira nem remegek a kislányért, másodjára azt szerettem volna, de mostanra kicsit sem bánom, hogy kisfiú lett és látva az összhangot a fiúk között, most sem bánnám, ha fiú lenne. :P Persze örülnék egy kislánynak nagyon, mert több babánk vlsz. nem lesz és jó lenne megtudni, milyen lányos anyának lenni. ;)
Szóval csak kíváncsiságból kérdeztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!