Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elítélnétek azt, aki a...

Ti elítélnétek azt, aki a szülési fájdalmak, terhességi kellemetlenségek, esetleg a karriere miatt béranyát fogadna, annak ellenére, hogy termékeny?

Figyelt kérdés
Tudom, magyarországon nem legális, de megoldható több külföldi országban, szóval ettől most vonatkoztassunk el.
2015. márc. 17. 21:04
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

29.

Én sehol nem bizonygattam, hogy jó ez így. Az utolsó kommentemben csak leírtam, hogy félreértettek, mert én nem szeretnék dadust fogadni, csak annyit írtam, hogy nincs azzal baj, ha valaki fogad.

Illetve hogy szerintem a fizikai fájdalmat nem lehet összehasonlítani a stresszel és az alváshiánnyal.

2015. márc. 18. 13:17
 32/55 anonim ***** válasza:
77%
Csak én látom úgy, hogy ha a kérdező inkább beáldoz egy ilyen projektbe több millát szülés helyett, akkor ez nem kényelem meg hiszti hanem tényleg nagyon fél?
2015. márc. 18. 13:35
 33/55 anonim ***** válasza:

Biztos nem szórakozásból gondolkozik ezen, de esetleg meg lehetne próbálni előtte egy pszichológust.

Senki sem úgy megy szülni, főleg első gyereket, hogy de szuper lesz magamból kipréselni. Itt mindenki csak azt igyekszik elmondani, hogy nem feltétlenül lesz neki problémája, és kimarad egy nagyon fontos dologból. De ettől függetlenül úgyis úgy csinálja, ahogy neki tetszik.

A véleményeket meg nem fogja tudni kikerülni, mert ha egyszer csak terhesség nélkül feltűnik egy gyerek, úgyis rákérdeznek.

2015. márc. 18. 13:42
 34/55 anonim ***** válasza:
22%

Végig olvastam a kommenteket,és nem értem miért tettél fel kérdést ha a választ nem vagy hajlandó elfogadni. Mindegy azért leírom.

Igenis elítéltném.

Én mindig is várandós akartam lenni, most szerencsére sikerült is és egyszerűen imádom, a kellemetlenségek ellenére is.

Szeretem látni ahogy gömbölyödik a pocakom, érezni ahogy mozog, látni az ultrahangon. Nincs ehez fogható.

A párom is mindig rácsodálkozik a pocakomra, simogatja ,puszilgatja. Érzi ,hogy az övé.

Én biztos nem bírnék béranyát fogadni. Egyáltalán nem érezném magaménak, nem kötődnék hozzá, a párom meg így végképp nem.

Ennyi erővel a húgom is szülhetne..

2015. márc. 18. 15:15
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ugyan már, mutass nekem egyetlen olyan nőt,aki önként és dalolva tol ki a hüvelyén egy több kilós dolgot vagy vágatja fel a hasát??? Egy dolog miatt vállaják, az pedig a gyerek!

Mert nem lehet akváriumban növeszteni 9 hónapig!

2015. márc. 18. 15:33
 36/55 A kérdező kommentje:

Utolsó, annak tükrében, hogy az utolsó előtti leírta, hogy imádott terhes lenni, én a helyedben lesem írtam volna ezt.

Utolsó előtti, én elfogadom, hogy valaki szeret terhes lenni, sőt, irigylem is.

Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam, miért ítélik ezt el az emberek.

Volt, akinek eltudom fogadni a véleményét, annak ellenére, hogy nem csak én, de más, sajátmaguk által megszült gyerekkel rendelkezők sem értenek vele egyet.

Viszont azt, hogy te azért ítéled el, mert te szereted, akkor másnak is kell, számomra nem elfogadható érv

2015. márc. 18. 16:03
 37/55 anonim ***** válasza:
49%

Akkor fordítsd meg, ha nem gyerekről lenne szó, egy nő sem vállalná szivesen ezt! Nem hiszem, hogy van olyan, akinek a szülés a hobbija!

Remélem érted...

2015. márc. 18. 16:22
 38/55 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem, de ha én ezt ki tudom kerülni, akkor miért ne? Vagy bárki más
2015. márc. 18. 16:27
 39/55 anonim ***** válasza:
46%

Nézd, ha neked úgy is megfelel, kerüld ki. Többen próbálják elmagyarázni, hogy ez a része a folyamatnak, és nem érdemes kikerülni, mert máshogy éled meg az egészet, ha benned fejlődik a gyerek, de úgy látszik, ezt nem fogadod el.

Lehet, hogy te is szeretnéd ezt az időszakot? Honnan tudod, hogy nem? Csak mert a szomszédnak nem volt jó?

2015. márc. 18. 21:04
 40/55 A kérdező kommentje:

Nem mondom hogy nincs igazad mert egyébként teljesen jogos.

De ez szerintem ez még nem ok az elítélésére.

Onnan tudom, hogy nem szeretném hogy rettegek tőle és gyakorlatilag hosszú listán át tudnám sorolni mi minden szörnyűség hangzik számomra kevésbé szörnyűn mint a szülés

2015. márc. 18. 22:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!